avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate r paul

Activitate r paul

Daca tot dati sfaturi atunci documentativa.Conditiile in care pot bloca art 54 din HCL205/21
Buna ziua d-ra nocentta.Nu o pot parca in copac sau pe propiatatea mea.Auto parcat pe strada fara o restrictie conf . Cod Rutier.Nu este nici o problema maine e randul d vs.sa suferiti un abuz .
Buna ziua.Nu intelegi ca am parcat la trotuar fara semna fara marcaje.Trezitiva mai tarziu la 5.16 nu se dau raspunsuri
Buna seara.Am parcat autoturismul langa trotuar in sector4.Am gasit auto blocat de Directia pt Digitalizare si Regenerare Urbana, cu o instiintare ca am stationat voluntar pe drumul public,incalcand HCLsector 4 nr 205/30.12 2021. HCL spune la cap 1 ca procedura de blocare al auto se aplica atunci cand se ocupa parcari publice,de resedinta sau domeniu public. Vehiculul era parcat la bornura in loc nemarcat ,nu exista semn de stationare,oprire interzisa,strada este lata.Am achitat 150 lei mi au deblocat o ,am parcat pe alta strada tot la bordura.Ce fac acum?Raman cu paguba din cauza abuzului sau merg in instanta ?O sa vina si acolo dupa mine? Vand masina?