avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate tati_42

Activitate tati_42

Răspuns la discuția psiholoaga doamna mirela zivari
=D> va multumesc. Mi-ati aratat ca si cativa avocati lucreaza impreuna cu justitia ilegala. Dar asta am vazut deja. Prima avocata mea mi-a recomandat dupa primul termen sa caut matori dar din pacate in dosar este scris ca n-am dreptul sa aduc matori. Profesional, nu?

La acest termen am cerut un interpret care n-a ajuns la al doilea termen. OK, asta e normal in romania. Si nici ancheta sociala nu a fost facuta dupa trei luni. Eu a trebuit sa duc cererea pentru ancheta sociala la autoriatea tutelare pentru ca tribunalul nu a fost in stare sa trimite. Deci la al doilea termen am avut ancheta sociala dar din nou nici un interpret pentru ca judecatoarea nu a cerut nici un interpret din nou. Am raspuns la intrebarile pe care l-am inteles pe jumatate. N-am vrut sa pierd mai mult timp. Acum astept pentru un program de vizitare de 8 luni - pentru ca parerea judecatoarei
a fost ca nu avem nici un caz de urgenta (in procesul ordonatei) Poate crede putem sa asteptam pana copilul va fi de 18 ani?

Ati avut dreptate ca judecatoarea nu a folosit acest raport al doamnei zivari pentru hotararea ei. A inteles ca raportul nu a fost scris intr-o forma legala.

Ce vreau. As dori sa trimit acasa judecatorii care nu respecta forma legala a unui proces. Si as dori sa eliminez psihologii care fac raportoarte false. Stiu ca am nevoie de timp si rabdare si parteneri puternici, dar in cativa ani toate lumea va intelege ca romania nu mai este o jungla. Timpul european s-a nascult.
visati in continuare

eu stiu ce s-a intemplat si avocatul meu stie si presedintele asociatia tatitlor T.A.T.A. stie si alti avocati stiu. Am cautat pe alte victime doamnei zivari.
Daca vreau sa deschid o discutie despre altceva atunci aleg alt titlu

Cu stima
Am cerut la primul termen o noua expertiza si parata a fost de acord. In acest moment mama paratei, care nu avut nici o calitate in proces, si nu a avut dreptul sa vorbeasca, a influentat-o pe pararta sa isi schimba decisia. Judecatoare nu a intervenit. Am facut o plangere la minesterul justitie si mai astept.
Judecatoarea nu a fost de acord cu o expertiza noua si mi-a zis ca a inteles ca am o relatia buna si apropiata cu fiul meu. Din pacate hotararea a fost altfel, pentru ca n-am dreptul sa vad copilul fara mama.
Vorba nu este despre violenta sau abus - in acest raport este scris ca copilul sa a obisnuit sa se joace cu mama. Atat.

Am fost vineri la doamna zivari sa vorbesc despre acest raport si mi-a confirmat ca ea niciodata nu a vazut copilul. Evaluare a luat loc la telefon cu mama copilului. Asta e impertinent. De aceea acum fac o plangere la colegiul psihologilor din romania si caut pe alte victime doamnei zivari.
Doamna, vorbim despre rapoartele doamnei zivari.

Am inteles ca nici dvs nu va place sa respectati legile, dar de aceea exista drepturile copiilor. Va explic de ce cred asa. Copii nu trebuie sa ramana cu parintele cel mai responsabil. Copii trebuie sa ramana cu ambii parinti impartit. Mamele pot sa dea copiilor experianta din viata lor si tatii pot sa dea experienta lor. Nu pot sa inteleg de ce mamele cred ca copii nu au nevoie de tati. Poate asta este o problema genetica.

In primul rand legea exista si trebuie sa fie respectata - si este ilegal sa scri un raport de doi lei doar daca clienta ta este o prietena. Dar doamna psiholoaga va intelege in curand ca romania acum este o parte din Europa.
Doamna filozoafa,
in primul rand va multumesc ca ati pus discutia mea inapoi pe locul unu.

Stiu foarte bine sa fac copii - adica stiu ca nu e posibil fara femeie dar am auzit si la fel fara barbat.

In fiecare seara am aprins o lumanare pentru judecatorii care au o viata grea. Stiu ca toti judecatorii sufera.

Astept pe cineva care poate sa imi raspunda serios.

va multumesc

Atunci ma scuzati. M-am sutarat de persoane care cred ca totul e in regula in romania. Deci, daca cineva imi recomanda sa fac alte raporte de evaluara psihologica pot sa vad ca aceasta persoana nu are nici-o idee despre probleme in instanta.

In momenul cand judecatoare mea a vazut raportul doamnei zivari a inschis procesul. A fost foarte impresionata, a intrebat-o pe parata de unde o stie pe Mirela si si si. Dupa aceea mi-a zis ca pot sa ma duc acasa.
@moderator
In primul rand n-am atacat pe nimeni. Am pus o intrebare in mod deschis. Parerea mea este daca cineva depune un raport falsificat la tribunal avem o problema juridica. Nu?
Sa discuta despre problemele in instanta cu martori mincinosi sau probe false trebuie sa fie in interesul toturor.

Numai spuneti niciodata ca scriu X sau Y cand lupt pentru drepturile copiilor si pentru fiul meu.

Puteti sa ma contactati daca doriti sa vorbiti despre sistemul justitiei in romania. In curand ma veti vedea pe mine la TV.

@trope_doi

nu bagati nasul unde nu va fierbe oala. #-o

Un raport nou? Ati glumit? Nu stiti situatia tatilor in romania? Mama are voie sa dea la tribunal ce vrea si tatii nu au nici un drept. Asa e.

Daca cineva a avut probleme cu doamna zivari, va rog sa ma contactati la adresa neamtule66@yahoo.de
caut pe cineva care la fel a avut probleme cu un raport de evaluare de doi lei al domnei zivari
Răspuns la discuția schimbarea domiciliului
mary1970

Cand bag ceva intr-un automat de bauturi si dupa ce vine o cutie, cine este properietar? Atomatul sau eu?
De ce mamele cred ca sunt properietarele copiilor???