avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbarea domiciliului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbarea domiciliului

Tatal are conform unei hot. jud. , drept de vizitare in primul si al treilea weekend din luna, la domiciliul sau din localitatea...., str....., nr..... Dupa o perioada tatal isi schimba domiciliul, fara sa mai anunte mama minorului. Astfel incat, mama nu stie unde duce tatal copilul pe perioada cat acesta se afla in grija tatalui, nu stie daca i se respecta programul cu care micutul este obisnuit, nu i se raspunde la telefon in aceasta perioada. Ce se poate face in aceasta situatie???
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 14:40, 31 Octombrie 2008
Se poate adresa instantei pt schimbarea programului de vizita ,pt modul de desfasurare al acestuia , putand solicita in instanta posibilitatea de a lua legatura telefonic cu minorul sau cu tatal.
Nimic !:yeah:
Daca tatal doreste sa duca copilul intr-o vizita pe luna, ce are mama impotriva?:P
De ce mamele intotdeauna au impresia ca stiu mai bine,se descurca mai bine si ca intotdeauna trebuie sa stie unde este copilul?De fapt are dea face cu dorinta de control asupra fostului sot, in nici un caz grija pentru copil.Daca s-a stabilit de catre instanta programul de vizitare, fiecare parinte in parte, raspunde pentru copil in timpul care sunt impreuna.Nu?
Daca apar probleme,e bine sa dam voie celor abilitati sa ia masuri !:rolleyes:
In final,o intrebare;
Stiti cumva cum se numeste femeia care stie intotdeauna unde ii este barbatul ?
Ultima modificare: Vineri, 24 Octombrie 2008
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
eu.ro.lex a scris:

Stiti cumva cum se numeste femeia care stie intotdeauna unde ii este barbatul ?


Vaduva.
Asa e colega, bravo !=D>
mary1970

Cand bag ceva intr-un automat de bauturi si dupa ce vine o cutie, cine este properietar? Atomatul sau eu?
De ce mamele cred ca sunt properietarele copiilor???

Alte discuții în legătură

Atribuire drept de vizitare copil minor Aysha Aysha Subiectul pe care vreau sa-l abordez a mai fost discutat, dar cum fiecare subiect are particularitatile lui... nu am reusit sa ma regasesc in niciunul din ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare minor tati_42 tati_42 Am o problema mare cu justitia mamei in romania. Sunt un tatal din germania si lupt pentru un program de vizitare minor. Acum am pierdut doua procese care au ... (vezi toată discuția)
Tutela copilului si programul de vizita anca888 anca888 Buna ziua, am o intrebare: eu si sotul suntem in divort si avem un bebe de 8 luni. tatal copilului a solicitat in instanta ca vrea sa ia copilul pe weekenduri ... (vezi toată discuția)