Care e legea si care sunt drepturile militarilor in legatura cu conditiile da cazare in timpul efectuari diferitelor misiuni, daca suntem cazati in camere cu igrasie, fara caldura, cu bai infecte fara scurgeri sau in alte unitati cu aceleasi conditii si ni se refuza dreptul la negatie de cazare
Nu am declarat la ONRC, este un ii pe agricultura la camp, si nici nu platesc din banii din ii, ce imi recomandați
ContabilGB a scris:
Ati declarat la ONRC ca nu desfasurati activitate la sediu? Aveti certificat constatator din care reiese acest lucru? Platiti din banii I.I. cheltuielile cu utilitatile pentru sediul social?
Am o interprindere individulala pe care am infiintat-o de un an de zile, sediul firmei este pe o alta adresa fata de cea unde am domiciliul, unde nu locuia nimeni, acum primaria ma obliga sa platesc taxa de salubritate, tinand cont ca nu locuest acolo nu mi se pare normal ma putet ajuta cu pareri
Este lagal ca un vecin sa intre cu gardul in drum cu aproximativ o jumatate de metru si prin acest lucru ingustand respectivul drum pe care eu nu pot avea acces cu utilajele agricole?