avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care e legea si care sunt drepturile militarilor in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care e legea si care sunt drepturile militarilor in legatura ...

Care e legea si care sunt drepturile militarilor in legatura cu conditiile da cazare in timpul efectuari diferitelor misiuni, daca suntem cazati in camere cu igrasie, fara caldura, cu bai infecte fara scurgeri sau in alte unitati cu aceleasi conditii si ni se refuza dreptul la negatie de cazare
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2025
AlinAdelin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:33, 2 Februarie 2025
Drepturile de diurnă, cazare, hrană, facilitarea legăturii cu familia, recreere și transport ale personalului militar și civil participant la misiunile și operațiile prevăzute in lege, precum și ale celui care execută misiuni în zona de operații, în sprijinul forțelor armate dislocate, în conformitate cu specificul fiecărui tip de misiune sau operație, se stabilesc prin hotărâre a Guvernului.

Cazarea este asigurata de unitățile care îi trimit pe angajații MApN în misiuni, în baza acordurilor/înțelegerilor încheiate între autorități.

Vedeti si Ordinul nr. M.120 din 16 decembrie 2015 (*republicat*) pentru folosirea căminelor militare, cabanelor militare, sanatoriilor și a altor facilități recreative și sportive aflate în patrimoniul Ministerului Apărării Naționale*)
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soldatul gradat voluntar este considerat cadru militar? denis10 denis10 Buna seara.Vreau sa imi Deschid o firma pentru comercializarea unor haine si nu stiu ce gen si daca pot deschide daca sunt caporal in armata romana.Am citi in ... (vezi toată discuția)
Soldat gradat profesionist beleaua_vs beleaua_vs Buna ziua! Am cautat pe google informatii dar nu prea am gasit mai nimic...am si eu 2 intrebari si anume: -daca ma angajez in armata ca soldat gradat ... (vezi toată discuția)
Societate infiintata de militar stefan66 stefan66 buna seara, doresc un raspuns de la dvs, sunt militar, ca orice cetatean al Romaniei dorim spre un trai mai bun, doresc o prosperitate, timpul trece, legile ... (vezi toată discuția)