avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate Noraminodora

Activitate Noraminodora

Va multumesc foarte mult
Buna ziua,
Revin cu urmatoarea intrebare daca ma puteti ajuta. In urma Deciziei din Apel, am obtinut despagubiri morale, o oarecare suma. Societatea de Asigurari m-a contactat telefonic si apoi prin email, cerandu-mi sa fac o cerere( + IBAN banca + copie Carte Identitate) ca sa imi vireze banii in cont.
Mai trebuie sa fac si alte formalitati ca sa fie totul legal?(ex. notificare prin avocat?etc.)
Va multumesc foarte mult
Va multumesc foarte mult pentru raspuns si v-as ruga daca ne mai puteti lamuri cu niste aspecte:
1.notificarea o pot trimite postal( cu confirmare) Asiguratorului ?
2.ce acte ar mai trebui atasate notificarii?(gen IBAN banca, copie carte identitate)?
3.pot face eu notificarea (fara avocat)?
4.exista modele de notificare Asigurator pe internet?(sau o simpla cerere de mana e suficienta? sau scrisa la calculator si semnata? )
Va multumesc
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. In urma cu ceva timp am fost victima unui accident rutier, eu fiind pieton. La Curtea de Apel am primit despagubiri de la Asigurator. S-a emis hotararea judecatoreasca.
Nu stiu care sunt pasii de urmat pe mai departe pentru a putea intra in posesia banilor de la Asigurator. Pot face eu demersurile fara un avocat care sa ma reprezinte?
M-ar interesa pasii in prima faza si apoi in caz de neonorare a obligatiei, cum se procedeaza cu executarea (ce taxe ar fi de achitat in ambele cazuri).
Va multumesc foarte mult