avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere despagubire accident rutier
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere despagubire accident rutier

Buna ziua,
Revin cu urmatoarea intrebare daca ma puteti ajuta. In urma Deciziei din Apel, am obtinut despagubiri morale, o oarecare suma. Societatea de Asigurari m-a contactat telefonic si apoi prin email, cerandu-mi sa fac o cerere( + IBAN banca + copie Carte Identitate) ca sa imi vireze banii in cont.
Mai trebuie sa fac si alte formalitati ca sa fie totul legal?(ex. notificare prin avocat?etc.)
Va multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: Noraminodora , utilizator 16:49, 8 Iunie 2023
In cazul in care Societatea nu va face plata, atunci da.
În cazul în care nu efectuează plata într un termen rezonabil fie ii notificați printr un avocat fie contactați direct un executor judecatoresc ..
Va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am fost victima unui accident rutier în 2016, a ... codyvbv codyvbv Bună ziua. Am fost victima unui accident rutier în 2016, a fost întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpă. Recent, în 11.02 a fost ... (vezi toată discuția)
Obtinere despagubiri asigurator dupa hotararea definitiva Noraminodora Noraminodora Buna ziua, As avea si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. In urma cu ceva timp am fost victima unui accident rutier, eu fiind pieton. La Curtea de Apel am ... (vezi toată discuția)
Anulare sentință civilă bună ziua! aș dori să știu cum ... Andrei Stirbu72 Andrei Stirbu72 Anulare sentință civilă Bună ziua! aș dori să știu cum trebuie să procedez în următoarea problermă: în luna aprilie a acestui an (2020) am ... (vezi toată discuția)