... în calitate de petent, formulez și depun în temeiul disp. Art. 204 al Codului de procedură civilă prezenta:
CERERE DE MODIFICARE
A plângerii contravenționale ce face obiectul cauzei deduse judecății prin care înțeleg să modific că Direcția Generală de Poliție Locală - Serviciul de Circulație pe Drumurile Publice funcționează în cadrul aparatului de specialitate al Primarului Sectorului 3, motiv pentru care solicit introducerea în cauză a Primarului în numele unităţii administrative teritoriale.
În continuare am motivat și anulare pv si atacat înaintarea.
Trebuie refăcută și plângerea? Am crezut că este suficientă cererea.
Amenda este primită de la Poliția Locală Sector 3 București.
Pe scurt, anul trecut am fost la București (eu fiind din Constanța) si am parcat mașina pe trotuar fără să las spațiul suficient pe trotuar. De dimineață am găsit în geam somație de prezentare in 48 de ore la politie.
M-am prezentat cu actele necesare în decursul celor 48 de ore.
Peste ceva timp primesc procesul verbal de contravenție pt parcare la Constanța, o achit...nu o contest, totul ok.
Peste câteva luni am surpriza de a mă caută Politia Locală din Constanța sa îmi înmâneze un nou proces verbal de contravenție reprezentând NEPREZENTAREA la sediul Politiei din București, conform somației x menționate mai sus.
Am luat legătura cu politia sectorului 3, un agent de acolo m-a sfătuit să îi dau în judecată pentru că doar așa se poate anula si mi-a dat dovezile (registru de acces la poarta, fisa completată de mine acolo).
Acum constat ca departamentul juridic al primăriei mi-a făcut o întâmpinare de 5 pagini prin care dorește anularea plângerii mele...
In plangerea contraventionala am trecut ca parat doar: Serviciul de Circulație pe Drumurile Publice, irecția Generală de Poliție Locală.
In Intampinare sunt invocate urmatoarele:
Potrivit R.O.F. al Primăriei Sector 3, aprobat prin H.C.L.S. 3 nr. 218/23.06.2022, Serviciul de Circulație pe Drumurile Publice funcționează în cadrul Direcției Generală de Poliție Locală iar Direcția Generală de Poliție Locală funcționează în cadrul aparatului de specialitate al Primarului Sectorului 3, fara personalitate juridica .
Si se solicita admiterea exceptiei si respingerea cererii de chemare in judecata ca fiind formulata impotriva unei persoane fara capacitate procesuala de folosinta.
In raspunsul de intampinare ce ar trebui sa specific astfel incat sa nu imi fie anulata plagerea?
In plangerea contraventionala am trecut ca parat doar: Serviciul de Circulație pe Drumurile Publice, irecția Generală de Poliție Locală.
Potrivit R.O.F. al Primăriei Sector 3, aprobat prin H.C.L.S. 3 nr. 218/23.06.2022, Serviciul de Circulație pe Drumurile Publice funcționează în cadrul Direcției Generală de Poliție Locală iar Direcția Generală de Poliție Locală funcționează în cadrul aparatului de specialitate al Primarului Sectorului 3, fara personalitate juridica .
Si se solicita admiterea exceptiei si respingerea cererii de chemare in judecata ca fiind formulata impotriva unei persoane fara capacitate procesuala de folosinta.
In raspunsul de intampinare ce ar trebui sa specific astfel incat sa nu imi fie anulata plagerea?