Revin la mesajele anterioare
Am vorbit acum la Politie si mi-au intocmit P.V. la 3 luni dupa accident desi s-a dat NUP fara a se stabili altceva (vina mea. Si ei imi dau suspendare pe 90 de zile, cu examen si amenda. Ce pot sa fac? Mai mult, P.V. l-au trimis la vechea adresa desi eu i-am anuntat noul domiciliu.
Help me!
Multumesc pt raspuns.
Pe ce motiv sa il contest?
Vreau sa fac plangere penala pe art. 246 pt abuz. Eu am domiciul intr-un judet politia e in altul. La care Parchet depun? Unde apartin eu sau ei?
Pentru ca nu am stiut sa creez al subject, vreau sa imi cer scuze de la bun inceput. Am avut parte de un eveniment rutier nefericit. Am lovit in luna iulie un pieton care era pe partea carosabila. Cf. normelor acesta in lipsa trotoarului trebuia sa mearga pe acostament, iar in lipsa acestuia pe partea carosabila. La momentul respectiv mi s-a intocmit dosar penal pt vatamare coroporala din culpa (art. 184 c.p.), nu pt o infractiune la codul rutier. In ziua accidentului politistul mi-a retinut permisul fara a imi intocmi proces verbal. Parchetul mi-a dat NUP fara a stabili culpa mea. Acum incerc sa il recuperez, iar politia vrea sa imi intocmeasca acum PV si sa mi-l retina pt 90 de zile pe motiv ca am fost urmarit penal. Ce pot face in cazul asta?
Va multumesc.