Buna ziua,
V-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea sfatui in problema ce o voi descrie mai jos.
Detin Titlu de propietate pe o suprafata de 980 mp, si am dorit sa fac acte de carte funciara, dorind a-mi face o casa. In urma masuratorilor cadastrale, a rezultat o suprafata de 1125 mp. Mentionez ca la momentul dobandirii terenului surplusul de teren a fost lasat (verbal) ca zona de protectie a unei tevi centrale de gaz ce traverseaza partea din spate a terenului ( trece suprateran) . Pentru a putea continua, schita cadastrala am amplasat surplusul de teren (145mp) in spatele terenului stiind ca acolo a fost atribuit( verbal )de la inceput (1992) .
Schita cadastrala mi-a fost refuzat de la primarie prima data pe motivul ca nu au acces la acea portiune de teren ( avand vecini in spate, stanga si dreapta) .
Am modificat schita cadastrala si am amplasat surplusul de teren in lateral. Din nou am fost respins de cei de la primarie pe motivul ca ei il doresc in fata.
Mentionez ca teava traverseaza partea din spate a terenurilor mai multor vecini - si o parte din ei au cadastrearea facut cu acel teren in spate.
Intrebarea mea ar fi : Este specificat undeva ca surplus de teren trebuie acordat unde doreste Primaria ?
Daca pana la mine ei au semnat schite cadastrale cu surplusuri de teren amlasate in lateral sau in spate, si la mine refuza, as putea sa-i dau in judecata pe motiv de discriminare ?
Multumesc frumos. Mentionez ca am depus actele din ianuarie si am schimbat schita cadastrala de 4-5 ori ( cu modalitati diferite de amplasare a surplusului de teren) in afara de amplasarea in partea frontala.