avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate mammare

Activitate mammare

Cu respect doresc să vă expun o anumită problemă care mă framântă de mult şi la care numai dvs.aveţi competenţă să imi oferiţi un răspuns corect :

O familie pe care am cunoscut o si de care am avut grijă la bătrâneţe, înainte de a muri a chemat un notar şi a lasat act de testament prin care toate bunurile imobile şi mobile pe care le deţineau în proprietate să imi revină mie . acestia nu s au mai gândit să consemneze în testamentul lăsat că şi locul de veci concesionat , dar fără acte până în prezent să imi rămână mie.
Ulterior , familia decedează până la ultimul membru , au fost îngropaţi creştineşte de mine , iar pentru bunurile lasate am folosit testamentul notarial lasat despre locul de veci care exista si era concesionat, deoarece bătrînii nu aveau niciun moştenitor.
Acum , ca urmare a apariţiei regulamentului cimitirelor şi a faptului că toată lumea îşi face act de concesiune , trebuie să fac şi eu ceva cu acel mormânt, deci trebuie să fac act de concesiune pentru locul de veci pe care il au bătrînii respectivi . Pentru a avea grijă de locul lor la cimitir , vă rog să îmi spuneţi care este modalitatea corectă de a beneficia ŞI EU de concesiunea locului de veci , în condiţiile în care în testamentul lăsat nu s-a consemnat nimic despre locul de veci.

Pot eu sa primesc actul de concesiune pentru locul de veci respectiv?
Care este modalitatea legală de a proceda la obţinerea locului de veci?
SAU trebuie să renunţ la locul de veci respectiv?
Revine altei persoane , il cumpără alţii sau rămâne la biserică?