avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate marinadamian90

Activitate marinadamian90

Cedarea garsonierei va fi realizata fara sulta. Nu se considera cumva donatie si poate fi atacata?
Tatal meu nu va mai avea nimic pe numele lui si va ramane doar cu un mic credit pe care il va plati ulterior. Mentionez ca acest credit este facut pe numele lui.
Multumesc mult pentru raspunsuri. Dar totusi am aceasta curiozitate..
Daca tata i-ar ceda mamei mele partea lui din garsoniera, ar putea ataca cineva acest act in cazul in care se face vinovat de aducerea firmei in insolventa?
De curand tatalui meu i s-a deschis un proces pentru antrenarea raspunderii. A fost administrator iar firma respectiva se lupta de cativa ani sa intre in insolventa, insa fara succes. Judecatorii au decis sa se gaseasca mai intai persoanele responsabile pentru neplata taxelor catre bugetul de stat si catre furnizori.
Din ce am inteles, daca se gaseseste vinovat poate raspunde cu bunurile proprii.
El si mama mea nu mai sunt impreuna de ceva vreme, insa nu au divortat. Impreuna au o garsoniera . Daca ar divorta de comun acord si tata i-ar ceda partea lui din garsoniera, in cazul in care este gasit vinovat de aducerea firmei in insolventa, anaful mai poate sa o execute silit pe mama mea? Sa-i puna poprire pe pensie?Sau sa ii ia aceasta garsoniera? Se poate contesta aceasta cedare a partii lui din garsoniera pe care tata ar face o in favoarea mamei?

Multumesc