avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Activitate Theia1212

Activitate Theia1212

Mulțumesc frumos!

raluk0207 a scris:

Costurile sunt aceleași, indiferent ca e trecut doar unul sau amândoi.

Schimb de apartamente.
Buna ziua, partenerul meu are un apartament cu 2 camere la et 4 .
Tatal meu la partier cu 3 am facut schimb acum urmează sa facem actele .
Tatal meu vrea sa faca actele pe numele la amandoi . Ce costuri implica sa fim trecuti amandoi vazand ca pe contractul de apartament de la 4 nu sunt trecuta ?
Ce taxe sunt in general pentru asa ceva ?
Mulțumesc frumos pentru răspuns.
Momentan nu-i pasa nimanui de bucata de gradina din fata balconului meu, din fericire, eu il îngrijesc benevol ok dar eu il vreau al meu adica cu acte etc. Sa zicem ca e al primarii, exista modalitate de cumparare sau cerere pentru acea parte?
Daca au o cota si vecinii este posibil sa merg din usa in usa sa cer semnaturi cum ca renunta la cota lor ? Si apoi sa merg la primarie pentru al cere/cumpara ? Se poate asa ceva ? In putine cuvinte sa nu mai apartina blocului si nici primarii ci mie împreună cu apartamentul?
Buna ziua, locuiesc la partierul unui bloc din Iasi, am in fata o gradina care a fost mereu inchisa dar foarte degradata ma refer ca era plina de melci, purici, serpi etc. Gradina este si a fost mereu in jurul apartamentului adica prin balcon se iese direct in gradina . Aceasta gradina a fost reamenajata de mine când m-am mutat altfel era imposibila viata in acel apartament, acuma este cu gard stil plasa . Intrebarea mea este :Exista posibilitatea ca aceasta gradina sa o trec sau sa o cer de la primarire si sa fiu proprietar ? Sa cer semnaturi de la locatari ca renunta la asa zisa cota ?
Oricum nu intra nimeni si momentan nimeni nu a spus nimic dar nah ce e pe act e mai bine .