Nu domnilor....m-a sunat de la eos ksi si mi-a zis asa...pentru ca nu am platit 3 luni( atat am fost plecat) nu mi se mai cunoaste nimik si trebuie sa achit intregul imprumut aidca s-a sters tot ce am platit in 2 ani din 4 cat aveam rata...deci nu e vb-a de nici o penalitate....asa mi-a spus domnu...cutarescu de la EOS KSI nu mai tin minte cum il cheama...si pana la urma m-am inteles cu el la 7 rate de cate 500 RON...deci vreau sa stiu platesc?, imi poate face ceva daca nu platesc sau cum sa fac? eu nu inteleg cum pt 3 luni nu se mai cunoaste nimik.......va multumesc...
buna ziua...la fel cu claudia am si eu o problema...aveam la Flanco un credit de 3500 ron...asta din anu 2006 si am platit cam jumate dupa care am plecat din tzara pana acum 3 luni ce am venit....ma tot suna una intr-una de la EOS KSI cum ca am de achitat suma de 3500 RON in termen de 2 zile altfel ma dau in judecata....vreau sa sriu ce as putea sa fac....adica daca eu am platit aproape jumate creditu dc tre sa platesc iar creditul intreg?....