avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate iamchaos

Activitate iamchaos

Marcajul este doar în părțile laterale.

Also, am văzut că mai sus a fost menționat că nu toate mașinile se pot încadra în stas. Ideea este că spațiile sunt spațioase. Ar putea să se încadreze și un jeep fără probleme stânga-dreapta, față-spate. Doar că, după cum am menționat, străduța este îngustă. Având în vedere că și prima bandă este ocupată, ei decid să parcheze cât de în spate pot ca nu cumva să le zgârie mașinile în timp ce alte vehicule traversează zona. Deși, chiar și așa, dacă ar parca regulamentar, mașinile care traversează zona nu ar avea cum să le zgârie. Poate doar intenționat
Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii?

În zona mea, a ajuns să fie horror să fii pieton. Nu e de ajuns că străzile și așa sunt înguste, dar din cauza numărului mare de mașini, unii au ajuns să și le parcheze atât pe trotuare, cât și pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

Zonele cu trotuar rămase ca prin minune fără mașini parcate au o problemă - pe lângă faptul că sunt foarte înguste, sunt blocate de partea din spate a mașinilor. Teoretic, șoferii parchează pe locul de parcare demarcat, dar ca să nu parcheze prea în față și să nu le fie zgâriate mașinile, partea din spate a vehiculelor ocupă și mare parte din trotuarele deja înguste.

Ca să rezolv această problemă, de săptămâna viitoare voi începe să le fac poze dimineața și seara indivizilor care parchează ilegal și voi sesiza poliția locală. Doresc să știu dacă pe lângă cei care parchează pe trotuar și pe spațiile destinate persoanelor cu dizabilități, cei care blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii sunt și ei pasibili pentru amendă/ridicarea mașinii.