avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate Johnx91

Activitate Johnx91

Salut, în decembrie 2022 am vandut o masina , am făcut contract de vânzare cumpărare, am scos-o de la impozit și I am înmânat proprietarului cele 3 contracte stampilate. El nu a transcris masina, continuand sa circule pe numerele mele( si eu prost nu am scris instrainat pe talon). Pe internet scrie ca dupa ce se scoate masina din evidenta taxele si impozitele locale anunta politia pentru a redirecționa amenzile catre noul propietar....in fine.....Astăzi 22 iunie 2023 am primit un proces verbal în posta cum ca conducătorul x a fost prins fără asigurare RCA obligatorie și ca eu ca proprietar trebuie sa plătesc amenda. Pe talon am ramas eu, tin sa mentionez ca nu mi a venit de platit nici un impozit anul acesta...Eu vreau sa contest aceasta amenda dar nu ma pricep deloc și nu găsesc nici pe internet un model sau pe cineva care a pățit asa ceva , am fost la judecatorie și mi au spus ca trebuie sa depun contestatie..nu știu ce sa scriu pentru ca nu cunosc legea. Va rog frumos dacă ma puteți ajuta.