avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Activitate patrice02

Activitate patrice02

Buna seara.
In cazul unui angajat cu 3 contracte de munca, in cazul concediul prenatal și post-natal, CNAS va deconta banii pe care angajatul îi primește tuturor celor 3 angajatori? Sau doar angajatorului care depune concediul medical în original?
Buna ziua! Am intrat în concediul prenatal sin in prezent figurez ca angajat cu 3 contracte de munca. Un contract de 8 ore este "funcția de bază" vechi de 3 ani", mai am unul cu 2 ore și încă unul făcut recent(6 luni) unde am cel mai mare venit (pe cartea de munca). Am depus medicalul în original la firma unde aveam contractul cel mai vechi, însă am citit că se recomanda ca originalul sa fie depus unde angajatul are venitul ce mai mare. Este oare ok și așa? Sau este obligatoriu sa depun originalul la firma unde am cel mai mare venit ? Mulțumesc!
Buna seara!
Intentionez sa mi deschid cabinet psihologic pe adresa de resedinta, a carui proprietar legal este mama. Pentru acest lucru este necesar un contract de comodat, insa dansa nu este in tara. Cum pot proceda in acest caz? Se constituie un document la un notar din Romania, urmand ca documentele sa fie trimise in Olanda spre a primi semnatura ei? Sau cum se procedeaza? Va multumesc si astept cu interes raspunsul dvs.