avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontări CNAS concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontări CNAS concediu prenatal

Buna seara.
In cazul unui angajat cu 3 contracte de munca, in cazul concediul prenatal și post-natal, CNAS va deconta banii pe care angajatul îi primește tuturor celor 3 angajatori? Sau doar angajatorului care depune concediul medical în original?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:15, 7 Decembrie 2023
CNAS va deconta banii pe care angajatul îi primește de la toti angajatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul spune că nu-mi plătește concediile pre și postnatal decât când primește banii de la cnas, însă știu sigur că au fost decontați. cum pot proceda în acest caz? Stoian florin Stoian florin Cum pot recupera banii pentru concediu prenatal și postnatal de la angajator? Angajatorul meu mi-a spus ca banii pe concedii (prenatal și postnatal) ii voi ... (vezi toată discuția)
Decontarea concediilor si indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate -cnas karol robert karol robert Buna ziua, am urmatoarea situatie : Am o angajata din ianuarie 2023 care in luna martie 2023 a intrat in concediu prenatal iar in luna iulie si-a incheiar ... (vezi toată discuția)
Calcul co risc maternal la revenire din ccc DeliaDenisaF DeliaDenisaF Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o lamurire a situatiei in care ma aflu. Sunt trimisa de la angajator la Cnas si inapoi, fara a primi nici un raspuns ... (vezi toată discuția)