Restituire permis cu certificat grefă.
Buna ziua, am permisul reținut de 11 luni pentru o așa zisă părăsire a locului accidentului (metoda "accidentul", dar m-am prins prea târziu). Procurorul de caz a clasat dosarul pe 29.05.2023, cu termen de recurs 20 de zile iar pe 20.06. a fost confirmată ca definitivă neinceperea urmăririi penale. Azi am obținut certificatul de grefă aferent și m-am dus la Brigada Rutieră să cer restituirea permisului. Deși toată lumea care a trecut prin situații asemănătoare mi-a spus că permisul se eliberează pe loc, am aflat cu stupoare la ghișeu că trebuie să mai aștept 2 săptămâni pentru ca onor comandantul să aprobe (sau nu???) restituirea permisului. E normal ca poliția să cenzureze o decizie definitivă a instantei? Mie nu mi se pare.
Nu au trecut încă ele 2 săptămâni, vineri 7 iulie ar trebui să îl iau
Qwerty1234567889 a scris:
Salut sunt in aceasi situație ca tine , am depus toate actele la poliția rutieră acum o săptămâna și la fel mi-au spus sa aștept 2 săptămâni , tu pana la urma ai rezolvat , cât ai așteptat defapt ?
Fără sa aștept redactarea ? Pot încerca la poliția rutieră cu extrasul de pe portal just , dovada fără drept de conducere , plus dovada amenzi achitate ?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Incercati la politie cu extrasul dupa portal si ordonanta procurorului.
Incercati la politie cu extrasul dupa portal si ordonanta procurorului.
Vi se restituie permisul.