avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate Stefan Balacescu

Activitate Stefan Balacescu

Răspuns la discuția Problema intabulare constructie
Azi am reusit sa recuperez banii. Chiar am discutat cu Politia si ei m-au indemnat sa depun plangere dar nu am mai apucat sa o fac. La cum ni se face dreptate in tara asta, ma indoiesc ca recuperam banii cu ajutorul lor. Deci pe viitor trebuie sa fiu mai atent.
Rugamintea mea este, daca cineva are timp, sa mi zica si mie care sunt etapele si ce sa cer pentru a intabula o constructie nefinalizata, cu autorizatia expirata de 2 ani. Multumesc
Răspuns la discuția Problema intabulare constructie
Sunteti pe aproape cu motivul. De fapt, cred ca omul nici nu prea stia ce are de facut, spun asta pentru ca a afirmat ca nu trebuiesc facute masuratori la fata locului si ca este suficienta schita de amplasare din proiect ,pe care i-am trimis-o online. Ulterior am mai discutat si cu alte persoane din domeniu si mi au indicat ca individul ma duce cu vorba. O buna perioada de timp nici nu mi a mai raspuns la telefon. Sa nu aveti impresia ca l am batut mereu la cap. Numai ca, in cele din urma , m am saturat de minciunile si promisiunile lui.
Buna ziua. Stefan ma numesc si va rog sa ma indrumati in problema urmatoare. Detin o proprietate in orasul Targu jiu la care am nevoie de actualizarea cartii funciare si intabularea unei constructii aflate pe aceasta. Am luat contact cu un inginer de cadastru ,aflat pe lista oficiala a OCPI Gorj. Asta s-a intamplat in 04.04.2023. Aceasta persoana mi-a cerut copii dupa documentele proprietatii, datele personale precum si dovada transferului a 900lei in cont ,pentru a demara lucrarea. I-am dat cele cerute si si-a luat angajamentul ca lucrarea va fi gata in maxim 1 luna. Au trecut aproape 3 luni si nu a efectuat lucrarea. I am solicitat intreruperea lucrarii si returnarea banilor. Ma tot amana si gaseste tot felul de motive. Intrebarea mea este ce trebuie facut pentru a-mi recupera banii? Am dovada platii si motivul ei. Am dovada ca nu au fost efectuate lucrari la CF.