avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Activitate Flrsofia

Activitate Flrsofia

Acțiunea este deschisa în instanță, dar nu de mine , s-a autosesizat politia singură, eu și mama mea am fost chemate la declarații și doar atât, am încercat sa ma interesez de dosar care este încă pe rol la Curtea de Apel București, dar cum este dosar penal nu îmi dau detalii , deoarece nu am pus un avocat. Mă sfătuiți sa pun unul? Se mai poate afla ceva după 4 ani ?
Da a fost dus la autopsie . În ce sens ma întrebați dacă au evoluat lucrurile ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vreau sa obțin nimic. Doar am întrebat pentru ca atât cei de la spital cat și colegii lui mi-au lăsat un gust amar . Pornind de la faptul ca nu anunță familia ca el este la spital , pana la faptul ca cei de la spital ne au spus ca ocupa un pat degeaba la 39 de ani ai lui , uși închise în nas , fals în acte la internări precum ca a fost luat de la domiciliu când el nici nu avea domiciliul în București și multe altele. Este o poveste lunga . Și dacă ar fi vinovați da , sa plătească, ca eu la 20 de ani am rămas fără tata și sa plătească pentru ca au ascuns anumite lucruri . În plus noi familia nu știam ca are epilepsie și probabil nici el , altfel ne ar fi spus.
Este deschis un dosar penal , însă nefiind parte din proces momentan nu știu nimic .

Dapix a scris:

Nu s-a accidentat la cap din cauza nerespectării protecției muncii, ci a cazut cauzat de o boala biologica, neavând legatura cu munca prestată.
Totuși, dacă doriți se pot face cercetări și expertize medicale.

Mulțumesc!

Dapix a scris:

NU.

Bună ziua! Dacă tatăl meu a făcut o criza de epilepsie în timpul programului , iar la câteva zile a decedat se considera accident de muncă? Am uitat sa menționez , în acea criza el a căzut și s a lovit la cap intrând în moarte cerebrala .