Nu înțeleg de ce impun să schimbi permisul de conducere după șase luni de Germania pentru că sunt mulți oameni din Grecia care circulă cu același permis de conducere pentru ani de zile și nimeni nu le a spus nimic Ca nu fie probleme, faci o cerere de permis de conducere german cu două fotografii de mărimea fotografiilor de pașaport, traducerea permisului de conducere ,un curs de primul ajutor în caz de accidente care se face pe timp de șase până la opt ore într o singură zi (ai nevoie de o dată stabilită la care faci cursul )și depui cererea pentru obținerea unui permis de conducere german nu cred că se impune să ai un singur permis de conducere de vreme ce ai unul românesc cred că pe zona României i poți să circuli cu cel românesc asta nu pot să știu sigur. Problema este ca vei astepta aproximativ 6 luni . Verificarea daca este un permis de conducere original, legal dureaza 6luni .
Pentru a face un permis de conducere german trebuie să faci o cerere cu care vei prezenta două fotografii de de mărimea fotografiilor de pașaport cu o traducere la permisul de conducere pe care îl ai (poti obtine o traducere online )și vei avea nevoie să faci primul cursul de primul ajutor care este valabil pentru doi ani și vei depune cererea după care va fi nevoie să aștepți aproximativ șase luni timp în care vor trimite acte pentru a asigura faptul că permisul de conducere pe care îl deții este legal, original și atunci nu vor fi probleme pentru a obține un permis de conducere german Sper că răspunsul meu te va ajuta
Este o apostila necesara la un permis de conducere romanesc pe teritoriul Germaniei? Nu pot folosi permisul de conducere in Germania pentru ca nu este European. Mi s-a spus ca traducerea nu este legala fara apostila . Am intrebat in multe locuri si mi s-a spus ca permisul de conducere nu este nevoie sa fie apostilat .