avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Este o apostila necesara la un permis de conducere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Este o apostila necesara la un permis de conducere romanesc pe ...

Este o apostila necesara la un permis de conducere romanesc pe teritoriul Germaniei? Nu pot folosi permisul de conducere in Germania pentru ca nu este European. Mi s-a spus ca traducerea nu este legala fara apostila . Am intrebat in multe locuri si mi s-a spus ca permisul de conducere nu este nevoie sa fie apostilat .
Cel mai recent răspuns: Ursuti , utilizator 17:22, 4 Iulie 2023
Nu e nevoie de nici o apostila, e model european din 2013, dacă nu ma înșel.
Ultima modificare: Marți, 4 Iulie 2023
latka, utilizator
Din pacate all meu nu este facut European . Multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet conducere retinut in germania raduaw raduaw Buna ziua, mi-a fost retinut carnetul de sofer UE emis in Romania pe teritoriul tarii Germaniei, 30 zile pentru ca am trecut pe rosu la semafor si m-a luat ... (vezi toată discuția)
Permis preschimbat din rep. md in ro, nu este recunoscut in germania dumitrumd dumitrumd Buna ziua, Am o problema legata de preschimbarea permisul de conducere in unul german si as avea nevoie de un sfat legat de asta. In [b]2000[/b] am ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean roman cu un cetatean german gaita gaita Buna ziua.Sunt cetatean roman si am fost casatorita 20 de ani cu un cetatean roman in Romania . Sunt divortata in Romania de trei ani si tot de atata timp ... (vezi toată discuția)