avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Activitate Roby000

Activitate Roby000

sunt redus mintal, nu stiu sa folosesc telefon sau altceva, trebuie sa-mi oferi concursul sa respect ceea ce tu ceri, ca leguitor. nu sa ma vinezi, asta reprosez. nu ma intereseaza banii, ci felul in care se conporta cu noi, nu neaparat romani, pana acum cum a functionat sa poti merge pana in prima benzinarie, sau chiar a doua, e o absurditate, am rulat 15min in tara lor, ca sa nu mai spun ca pe bon apare achitata8;50 si vigneta inta in viguare la 8;53, deci alea 3 min iarasi puteam calca pe bec, Scuze, voi care raspundeti pe acest site sunteti avocati dar vad ca tineti tot cu sistemul, prezumtia mea de nevinovatie, de om corect nu exista, doar am luat vigneta doar ca o camera m-a vazut fara, si ei erau intigati dar a fost mai usor sa-mi dea amenda si sa ma descurc eu cu statul
nu intelegeti ca am platit vigneta in primul Peco, dar pana acolo ei au deja montata o camera, o gramada de lume reproseaza acest lucru ca toneta din vama e inchisa: 'sistem problem', si esti indemnat sa iei din prima benzinarie dar pana acolo ei au deja o camera montata, m-am ales si cu vigneta platita si cu amenda luata. sunt eu nebun....?
un tribunal european care ar rezolva astfel de litigii,?Asta m-ar interesa, nu neaparat sa castig eu cat sa isi schimbe apucaturile comportamentale. Ma simt discriminat ca cetatean"european"
As vrea sa stiu unda sa fac o contestatie ptr o vigneta in Bulgaria. Am achizitionat vigneta in prima benzinarie din drum dar la intoarcere am constatat ca pana acolo am fost fotografiat si ca atare am amenda. Era si lucratorul foarte confuz ca aveam vigneta valabila doar ca am rulat aproximativ 15-30 min / max.10 km pe teritoriul statului Bulgar pana aceasta a fost platita, asa ii arata sistemul. Problema este ca nici ei nu-ti ofera conditiile de a respecta regulile, nu afiseaza la loc vizibil si in limbile internationale ca nu ai voie sa parcurgi nici macar un metru pe teritoriul lor fara aceasta vigneta . Sunt aroganti, afirma ca nu au obligatia sa vb cu tine in limba tau sau macar un pic in engleza in conditiile cand cu cel din spate a rupt-o pe romaneste, nu iti arata unde se plateste, te agiti de geaba prin vama, afirma ca au probleme de sistem si te indruma la urmatoarea benzinerie, adica iti pune bete in roate ca sa creeza premizele sa "calci pe bec"