avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... As vrea sa stiu unda sa fac o contestatie ptr o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

As vrea sa stiu unda sa fac o contestatie ptr o vigneta in Bulgaria. ...

As vrea sa stiu unda sa fac o contestatie ptr o vigneta in Bulgaria. Am achizitionat vigneta in prima benzinarie din drum dar la intoarcere am constatat ca pana acolo am fost fotografiat si ca atare am amenda. Era si lucratorul foarte confuz ca aveam vigneta valabila doar ca am rulat aproximativ 15-30 min / max.10 km pe teritoriul statului Bulgar pana aceasta a fost platita, asa ii arata sistemul. Problema este ca nici ei nu-ti ofera conditiile de a respecta regulile, nu afiseaza la loc vizibil si in limbile internationale ca nu ai voie sa parcurgi nici macar un metru pe teritoriul lor fara aceasta vigneta . Sunt aroganti, afirma ca nu au obligatia sa vb cu tine in limba tau sau macar un pic in engleza in conditiile cand cu cel din spate a rupt-o pe romaneste, nu iti arata unde se plateste, te agiti de geaba prin vama, afirma ca au probleme de sistem si te indruma la urmatoarea benzinerie, adica iti pune bete in roate ca sa creeza premizele sa "calci pe bec"
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:14, 10 Iulie 2023
Buna ziua,
Din păcate, contestația va trebui să o faceți tot la instanțele din Bulgaria.
Căutați pe net un avocat din Bulgaria vorbitor de limba română. Știu că în localitatea Ruse se găsesc cel puțin doi avocați vorbitori de limba română care profesează în Bulgaria.
un tribunal european care ar rezolva astfel de litigii,?Asta m-ar interesa, nu neaparat sa castig eu cat sa isi schimbe apucaturile comportamentale. Ma simt discriminat ca cetatean"european"
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Glumiți cu tribunalul european?
Ora și in locul în care ați circulat fără vigneta este înregistrată de camerele de verificare vigneta.
Camerele funcționează automat nu discriminează cetățenii care se cred mai "europeni" decât alții,citesc niște numere de înmatriculare.
Pe marginea drumului sunt indicatoare ce avertizează: "Vigneta"
In alfabetul latin.
Invocarea necunoasterea legii nu vă apară in nici un tribunal european.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iulie 2023
mitabiciclista, utilizator
nu intelegeti ca am platit vigneta in primul Peco, dar pana acolo ei au deja montata o camera, o gramada de lume reproseaza acest lucru ca toneta din vama e inchisa: 'sistem problem', si esti indemnat sa iei din prima benzinarie dar pana acolo ei au deja o camera montata, m-am ales si cu vigneta platita si cu amenda luata. sunt eu nebun....?
Telefon inteligent ai?
Poți cumpăra de pe internet.
Oricând,oriunde te afli.
Scrie în limba română cum să faci.
Ultima modificare: Duminică, 9 Iulie 2023
mitabiciclista, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am intrat în bulgaria și am platit vinieta la un ... Kris80 Kris80 Buna ziua. Am intrat în Bulgaria și am platit vigneta la un automat în vama. La ieșire din Bulgaria ne-a oprit poliția și a zis că vign eta nu este ... (vezi toată discuția)
Probleme cu inspectia tehnica la un automobil in bulgaria marco17 marco17 buna |! de cativa ani locuiesc in strainatate si detin un automobil inscris in bulgaria la care a trebuit acum o luna si ceva sa ii fac itp asigurare si ... (vezi toată discuția)
Dosar bulgaria NataliaK NataliaK Bună ziua, în urmă cu trei ani (pe vremea când mai exista taxa de înmatriculare), soțul meu a mers în Bulgaria (pentru un BMW din 2001 în valoare de ... (vezi toată discuția)