avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am intrat în Bulgaria și am platit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am intrat în Bulgaria și am platit vinieta la un ...

Buna ziua. Am intrat în Bulgaria și am platit vigneta la un automat în vama. La ieșire din Bulgaria ne-a oprit poliția și a zis că vign
eta nu este valabilă pentru că litera D de la număr are o liniuță pe mijloc. Am căutat în tot alfabetul din lume și am găsit că un astfel de D, exista în engleză veche. Când tastezi pe automatul din vama selectezi limba engleza sau romana dar nu engleză veche sau noua. Dar litera D cu liniuta pe mijloc apare în sistemul lor și atunci vinieta nu mai este valabilă că cică nu corespunde cu numărul de la mașină. Eu nu am văzut nici o mașină care să folosească litera D din alfabetul vechi al limbii engleze. Vreau să știu dacă îi pot da in judecata deși .platit amenda pe loc.
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2022
Kris80, utilizator
Puteti sa formulati o contestație dar probabil va va costa mai mult decat amenda deoarece va trebui sa apelați la un av bulgar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu unda sa fac o contestatie ptr o vigneta in bulgaria. ... Roby000 Roby000 As vrea sa stiu unda sa fac o contestatie ptr o vigneta in Bulgaria. Am achizitionat vigneta in prima benzinarie din drum dar la intoarcere am constatat ca ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu (un link daca se poate) unde pot sa contest o ... Roby000 Roby000 As vrea sa stiu (un link daca se poate) unde pot sa contest o amenda de vigneta din Bulgaria. Situatia este aceasta, am intrat in Bulgaria, am platit vigneta ... (vezi toată discuția)
Vreau să plătesc amenda primita Dorina J Dorina J Am primit înștiințare de amendă că am circulat pe teritoriul Ungariei cu vignetă necorespunzătoare tipului de autovehicul. am achiziționat vigneta in ... (vezi toată discuția)