avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ITP si asigurarea auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ITP si asigurarea auto

Salut,am cumparat o masina acum o luna si am circulat cu ea fara ca eu sa stiu ca actele erau false (ITP si asigurare) azi cand am vrut sa ies din tara la vama au depistat ca actele nu sunt valabile....mi-au luat certificatul de inmatriculare si mi-au dat o amenda.Intrebarea mea este ce pot ei sa imi faca?daca imi ia si permisul de conducere si daca este caz penal repet eu nu stiam ca actele sunt false
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:51, 29 Ianuarie 2016
Este masina inmatriculata in tara prietena B...?
Legal dupa achizitia unui bun mobil,cumparatorul are obligatia pentru finalizare procedura de inmatriculare,sa incheie asigurare auto pe numele sau
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2016
ynocentta, utilizator
inmatriculat in B..... dar asigurarea era valabila pana in luna a 10 a 2016
deci ce sa inteleg chiar daca asigurarea este valabila sunt nevoit sa fac eu alta pe numele meu
vreau sa imi spuneti daca pot sa imi faca ceva
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2016
mariansereanu, utilizator
Pentru raspuns la obiect clarificati
actele erau false (ITP si asigurare) azi cand am vrut sa ies din tara la vama au depistat ca actele nu sunt valabile....

Cine a afirmat ca ITP si asigurarea sunt false?
Concret cand ati achizitionat masina?
Pentru cei care sunt interesati sa verifice daca masina inmatriculata pe Bulgaria are asigurare valabila:

[ link extern ] /

[ link extern ]

A doua este varianta in limba engleza
Introduceti in primul rand numarul masinii, consemnati la ultimul codul de validare si va apare tot istoricul masinii in materie de asigurari. de la inceput la cine e facuta, ce numar de polita are cand expira
Pentru verificare ITP realizat in Bulgaria [ link extern ]
Concret ce articol este mentionat in PV ?
Este precizat art.85 al.4 din OUG nr.195/2002 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu talonul masinii inmatriculata pe bulgaria nicoricimihaela nicoricimihaela Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Am cumparat o masina inmatriculata pe Bulgaria. Am hotarat sa o inmatriculez pe Romania.Am demarat toate ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto George1990 George1990 Buna ziua, as avea anumite nelamuriri in ceea ce priveste inmatricularea unei masini: Am cumparat o masina adusa din Anglia (contract de vanzare cumparare pe ... (vezi toată discuția)
Accident rutier problema constatare daune RaMiZ RaMiZ Buna ziua Am o masina adusa din bulgaria cu numere de bulgaria itp asigurare toate actele pe bulgaria valabile pana in luna decembrie a fost obtinuta procura ... (vezi toată discuția)