avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate catalinlex

Activitate catalinlex

Va rog imi trimiteti si mie sentinta data in speta dumneavoastra cu cele doua societati si autoritatea de lucru judecat?
Am si eu un caz asemanator si doresc sa explic instantei ca nu este autoritate de lucru judecat.
multumesc, apreciez mutl!
mail: catalinlex@yahoo.com
Depinde de ce a hotarat judecatorul respectiv. Unii din ei cer concluzii scrise pentru a putea fi mai lamurit cu speta respectiva, altii doar de dragul de a mai face ceva in plus. Cu aceste concluzii poti castiga cauza pentru ca duc la o lamurire mai buna a instantei de judecata, depinde si de speta. Nu e nici o problema ca nu ai depus sau ai depus concluzii chiar daca nu au fost solicitate de instanta. Succes!
Ai acces la dosarul tau, conform regulamentuluide ordine interioara a instantei respective, dar nu uita de cerere care trebuie facuta. Dar nu ai spus de ce nu vor cei de la arhiva sa ti-l dea sa-l conulti. De ce?
Iti incalca drepturile prevazute de constitutia romana dar mai ales dreptul la aparare. Este ilegal ce fac ei. Trebuie sa te adresezi presedintelui instantei respective, fi un pic mai ,,tare in gura" scuza expresia, dar in Romania nu mai asa faci treaba si consulta un avocat. Cu siguranta reusesti. In rest, succes deplin.