avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nu mai am acces la propriul dosar ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nu mai am acces la propriul dosar ?

A fost fondul si recursul pt. NUP. S-a emis decizia definitiva de aprox. o luna de zile.
Fara justificare, de la Arhiva nu mi se mai da voie sa mai am acces la dosarul cauzei, eu fiind totusi parte in proces !

INTREBARI :
1- nu mai am voie sa consult dosarul in aceasta faza finala, eu fiind parte in proces ? Sau este un abuz
al celor de la Arhiva, in complicitate cu cei care trebuie sa faca dreptate ?
2- la cine trebuie sa apelez pentru a solicita si obtine urgent cateva copii din dosar + decizia (in afara
celor de la Arhiva) ?
3- decizia definitiva se transmite postal la domiciliu sau trebuie sa o solicit expres, contracost ?

LA MULTI ANI 2007 !
Iar integrarea in UE sa produca schimbari majore atat de necesare si in Justitia din Romania !

Cel mai recent răspuns: catalinlex , utilizator 03:21, 6 Ianuarie 2007
Aveti acces la dosar dar, probabil din motive obiective nu puteti sa-l consultati.
Nu se comunica decizia definitiva. Faceti copie dupa ea.
Ai acces la dosarul tau, conform regulamentuluide ordine interioara a instantei respective, dar nu uita de cerere care trebuie facuta. Dar nu ai spus de ce nu vor cei de la arhiva sa ti-l dea sa-l conulti. De ce?
Iti incalca drepturile prevazute de constitutia romana dar mai ales dreptul la aparare. Este ilegal ce fac ei. Trebuie sa te adresezi presedintelui instantei respective, fi un pic mai ,,tare in gura" scuza expresia, dar in Romania nu mai asa faci treaba si consulta un avocat. Cu siguranta reusesti. In rest, succes deplin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se va permite sã studiez un dosar în care nu am fost parte ºi care îmi trebuie pentru un referat? andyand andyand Am nevoie de un dosar incheiat sa studiez pt un referat,daca fac o cerere, nefiind parte mi se va permite?fac la arhiva?dar sa il xeroxez mi se va permite?????? (vezi toată discuția)
Am dreptul sa vizualizez la arhiva dosarul procesului civil in care sunt parat? gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua sunt parat intr-un proces civil.Desi mie ca parat mi s-a solicitat ca toate incrisurile(inclusiv Notele de sedinta si Concluziile scrise )sa le depun ... (vezi toată discuția)
Live streaming simplex simplex Studiu de caz: - presupunem ca am un bar - vreau sa montez o camera IP care sa transmita live pe internet o vedere de ansamblu din interiorul barului, pentru ... (vezi toată discuția)