avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate Marius542

Activitate Marius542

Momentan nu am primit nimic de la Enel, nu stiu care e procedura. Nici macar nu stiu daca exista vreo modificare facuta contorului. Ma sperie doar acele sigilii metrologice neconforme ( nu erau rupte)
Mulțumesc pentru raspunsuri.
Schimbarea contorului a fost planificata si facuta de Enel, accesul a fost garantat de cine era in locatie.
Interesul meu e sa inteleg cum pot dovedi ca n am umblat niciodata acolo, ca nici nu stiu cum arata sigiliile. Nu prea stiu la ce sa ma astept,mai ales dpdv legal.
Sa apelez la un avocat de pe acum?
Buna seara. Ma confrunt cu o problema cu Enel si sper sa gasesc indrumare aici.
Am cumparat o proprietate in urma cu un an, iar de atunci este inchiriata.
De curand, reprezentantii enel au constatat ca sigiliul contorului de curent este rupt si sigiliile de metrologie neconforme, au inlocuit contorul si a ramas ca ma vor contacta prin posta cu privire la urmatoarele actiuni.
Contorul inregistra consumuri normale pentru o camera , locuita de o persoana.
De la intocmirea contractului, repr. Enel au citit de 2 ori contorul, restul autocitiri lunare.
Intrebarile mele ar fi: In cazul in care se constata ca s au adus modificari contorului cum pot dovedi ca eu nu am umblat si nici nu am avut cunostinta de asa ceva?
Cum ma pot pregati sau apara impotriva actiunilor demarate de enel?

Toate aciunile Enel au fost facute in lipsa, fara mine de fata. Doar li s a permis accesul in locatie.

Multumesc anticipat