Am folosit dezumidificator tot sezonul rece, plus ferestre deschise în sezonul cald (astfel formanduse curenți de aer care ar trebui sa ajute la uscarea pereților).
Tind sa cred că problema este acoperișul din cauză că pereții se umezesc in urma ploilor abundente.
De asemenea pe acoperiș se vede un strat de polistiren care e acoperit cu o copertina. De aici ai ideea că umezeala din pereți e defapt apa care provine de pe acoperiș
Buna ziua,
Anul trecut am cumpărat un apartament într-un bloc nou. Dupa mutarea în apartament, de-a lungul timpului, am observat infiltrații în pereții exteriori ai apartamentului.
Aceași problema o au și alti vecini. Umiditate crescuta, glet sau tencuiala umflata din cauza umidității.
Recent s-a aflat că acoperișul blocului nu este izolat corespunzător și de aici, probabil și problemele din apartamente.
Dezvoltatorul încă deține apartamente nevândute in bloc, la ultimul etaj.
De asemenea, asociația de proprietari nu este prea implicată în rezolvarea problemei.
Întrebarea mea este: care ar fi pașii de urmat pentru a putea rezolva problema acoperișului ?