avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate Lugojeanul

Activitate Lugojeanul

Dar nu trebuie sa semnez ceva, sa mi se aducă la cunostinta? Am colegi care au făcut lichidarea și nu știu sub ce forma, încă lucrează, de trei ani. De fapt contractele noastre în luna mai trebuia sa se renegocieze, erau pana în luna mai, deci teoretic nemai existând un contract valid din punct de vedere legal, ce cim îmi desfac ei acum?
Exista vreo portiță legala prin care sa pot sa mai întârzii, în contextul actual, desfacerea cim?

Cornel Vasile a scris:

Contractul individual de munca existent inceteaza de drept la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare, indiferent daca sunteti sau nu in medical.

Da,am lucrați 36 de ani. Lucrând la siguranta circulației, am și ani de grupa. În total am 46 ani

Cornel Vasile a scris:

pensionare pentru limita de varsta sau ce tip?

Bună ziua, Va expun în câteva cuvinte problema mea. În urma cu o luna de zile, am primit decizia de pensionare. I am cerut șefului permisiunea de a mai lucra câteva luni. Deșii am o gramada de colegi pensionari care încă lucrează, mie nu mi a aprobat sa rămân, nemotivand nicicum decizia lui. A dispus încheierea cim începând cu 1 august. În momentul de fata sunt internat în spital. La externare voi avea concediu medical, care v a cuprinde și o perioada , din august. Întrebarea mea este: În condițiile de fata, se poate efectua încheierea cim? Ce pot face sa mai rămână câteva luni la servici? Mulțumesc mult