avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiDiac

Activitate AndreiDiac

Buna ziua,
Am o întrebare legată de legea dobânzilor excesive ale IFN-urilor. Se aplică și popririlor in curs? Adică ar fi șanse la popririle dobândite de la IFN uri sa se recalculeze sumele? Multumesc
Buna seara, se pare ca cele 2 dosare au fost preluate de alt bej. Am primit un mail prin care am fost anuntat si prin care cerea mailul angajatorului ca sa ii anunte sa le plateasca lor de acum incolo. In plus platile pe cele 2 luni au fost facute, dar doar pe o luna toata plata, pe cealalta luna cam jumatate din suma. Le am dat mail sa ma lamureasca si dupa 8 zile nimic..chiar asa trebuie sa suport toate balariile acestor institutii sau se pot lua masuri cumva?

gi-jane2 a scris:

Puteti sa faceti o reclamatie (petitie) impotriva executorului judecatoresc, daca nu sunteti multumita de modul in care s-a derulat procedura popririi si daca apreciati ca ati fost abuzata sau prejudiciata, la Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești (UNEJ).

Iata procedura de solutionare a petitiilor si datele de contact la care puteti trimite petitiile, prin posta sau e-mail:

Solutionarea Petitiilor

Petitiile, depuse la Uniune personal, transmise prin posta sau e-mail, referitoare la activitatea executorilor judecatoresti se adreseaza Colegiilor Directoare ale Camerelor Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtile de Apel de care apartin executorii judecatoresti respectivi, acestea fiind cele care soluţionează sesizările formulate împotriva executorilor judecătoreşti şi care pot propune, după caz, luarea măsurilor legale şi statutare.

Petiţiile referitoare la activitatea executorilor judecatoresti greşit îndreptate catre U.N.E.J. vor fi trimise în termen legal de la înregistrare catre Colegiile Directoare ale Camerele Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtile de Apel care au ca atribuţii rezolvarea problemelor sesizate. Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare ale petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează conform art. 7 al Ordonanţei nr. 27/2002 din 30/01/2002 versiune actualizata la data de 30/08/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor.

Date de contact UNEJ

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești
C.I.F.: 13794361
Cont bancar : RO63 BRDE 445SV 01283 174450
Adresa : Str. Cuza Vodă nr. 143, sector 4, București
Tel: 021.320.50.92, 021.320.50.50
Fax: 021.320.50.90
E-mail: uniune@executori.ro

Sursa: site-ul UNEJ

i-ati putea face si plangere penala pt abuz in serviciu
sumele trebuiau distribuite in max 2 saptamani


Multumesc frumos de informatii. Voi trimite mail catre unej
Unde sa fac cerere? Le-am dat si mail dar la fel a ramas in pom. In instanta nu pot face nimic?
In prima luna, abia am dat de ei la telefon sicand au raspuns au zis ca e cintabila in concediu.Si ce m a deranjat foarte tare este ca tot ei erau deranjati ca de ce i am sunat
Buna ziua, am 2 popriri pe cont de la acelasi executor judecatoresc. De vreo 2 luni banii pe care ei ii primesc de la angajator nu se duc mai departe catre creditele poprite. Se poate face ceva in instanta in privinta aceasta?