avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am 2 popriri pe cont de la acelasi executor ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am 2 popriri pe cont de la acelasi executor judecatoresc. ...

Buna ziua, am 2 popriri pe cont de la acelasi executor judecatoresc. De vreo 2 luni banii pe care ei ii primesc de la angajator nu se duc mai departe catre creditele poprite. Se poate face ceva in instanta in privinta aceasta?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 08:48, 2 Noiembrie 2023
Buna ziua, luati legatura cu executorul sa va comunice motivul.
In prima luna, abia am dat de ei la telefon sicand au raspuns au zis ca e cintabila in concediu.Si ce m a deranjat foarte tare este ca tot ei erau deranjati ca de ce i am sunat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate, asa nepoliticos procedeaza majoritatea, insistati, e dreptul dvs. Faceti cerere in scris.
Unde sa fac cerere? Le-am dat si mail dar la fel a ramas in pom. In instanta nu pot face nimic?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trimiteti-le o cerere prin posta, cu continut declarat si confirmare de primire.

Alte discuții în legătură

Cum pot face intabularea unui teren cumparat pe care vanzatorul a pus ilegal sarcini? magdalenamatei magdalenamatei Buna ziua, In decembrie 2007 am semnat in calitate de promitent cumparator o promisiunea bilaterala de vanzare cumparare pentru 3 ha teren arabil si am ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc mai presus de lege tatiana28 tatiana28 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti unde ma pot adresa pentru a se verifica activitatea unui executor judecatoresc. Nereguli in dosarul de executare:executorul ... (vezi toată discuția)
Abuz in inscriere de sarcini asupra unui teren magdalenamatei magdalenamatei Buna ziua, In decembrie 2007 am semnat in calitate de promitent cumparator o promisiunea bilaterala de vanzare cumparare pentru 3 ha teren arabil si am ... (vezi toată discuția)