avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Activitate 33Alex28

Activitate 33Alex28

Ionut.ion a scris:

Ati primit raspuns in primul mesaj al doamnei avocat, fie face avocatul demersurile ( dar nu cred daca spuneti nu raspunde ) fie dvs., si anume sa sunati la arhiva judecatoriei si sa intrebati daca sentinta a fost redactata si trimisa catre dvs.
Daca da... o asteptati
Daca nu... cred ca se poate solicita urgentarea redactarii ( poate doamna avocat va explica mai bine) sau, iar, asteptati, a fost greva lor...

In cele din urma merg joi dimineața la arhiva cu avocatul și in caz dacă e acolo cre dca o pot lua cu el și după mi-o legazeqza și meeg după permis merge și asa nu?

Madalina Pascu a scris:

Daca aveti avocat, cu el trebuie sa discutati sau schimbati avocatul si va consultati cu cel nou. Trebuie vazut despre ce dosar e vorba, in ce stadiu este si in ce situatie va aflati.

De asta am zis ca acum aștept hotărârea sa merg cu ea la avocat sa o legalizeze asa mi-a spus el și tot el mi-a zis ca pe 26 Iulie trebuie sa plece foaia către mine și ca durează o zii doua dar nu am primit nimic am sunat și la posta nu ai primit nmk i-ai bat joc de mine am stat un an jumate pentru un proces de 10 minute și mi-a zis ca îl primesc sa stau liniștit când îmi vine hotărârea merg cu ea la el și după la brigada rutieră

Madalina Pascu a scris:

Daca aveti avocat, cu el trebuie sa discutati sau schimbati avocatul si va consultati cu cel nou. Trebuie vazut despre ce dosar e vorba, in ce stadiu este si in ce situatie va aflati.

Procesul sa terminat am fost cu el sa dat amânarea aplicării și mi-a spus ca îmi primesc permisul avocatul,doar control o sa primesc judiciar când îmi vine hotărârea pai îl sun îl sun și nu îmi Răspunde l-am și plătit
Am scris mai sus răspunsul numai ma ajuta nimeni ?va rog mult

33Alex28 a scris:

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, in ce sens o asteptati din 12 iunie? Sa stiti ca data pronuntarii nu coincide de regula cu data motivarii si implicit cu comunicarea hotararii. Asadar sunati la arhiva, intrebati daca hotararea a fost redactata si transmisa dvs. si doar daca raspunsurile sunt afirmative, aveti de ce sa va faceti probleme ca nu ati primit-o.

Asta nu e treaba la avocat să o facă?pentru ca el mi-a spus ca așteptam hotărârea și după sa merg cu ea la el sa mi-o legalizeze e prima data când am probleme nu ma prea pricep la astea și am 21 de ani

O aștept ca sa îmi pot lua permisul cu ea el mi-a spus ca îmi va da control judiciar adica sa merg sa semnez la probațiune

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, in ce sens o asteptati din 12 iunie? Sa stiti ca data pronuntarii nu coincide de regula cu data motivarii si implicit cu comunicarea hotararii. Asadar sunati la arhiva, intrebati daca hotararea a fost redactata si transmisa dvs. si doar daca raspunsurile sunt afirmative, aveti de ce sa va faceti probleme ca nu ati primit-o.

Asta nu e treaba la avocat să o facă?pentru ca el mi-a spus ca așteptam hotărârea și după sa merg cu ea la el sa mi-o legalizeze e prima data când am probleme nu ma prea pricep la astea și am 21 de ani
Am și eu o întrebare aștept prin posta o hotărâre judecătorească din 12 Iunie și numai îmi vine nmk și eu stau fără permis de un an jumate l-am avut suspendat pentru viteza după m-am urcat Iara mi-a făcut dosar și acum aștept hotărârea sa merg sa îmi i-au permisul cu ea dar a trecut mai mult ce 30 de zile ce fac ?