avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am și eu o întrebare aștept prin posta o hotărâre ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am și eu o întrebare aștept prin posta o hotărâre judecătorească ...

Am și eu o întrebare aștept prin posta o hotărâre judecătorească din 12 Iunie și numai îmi vine nmk și eu stau fără permis de un an jumate l-am avut suspendat pentru viteza după m-am urcat Iara mi-a făcut dosar și acum aștept hotărârea sa merg sa îmi i-au permisul cu ea dar a trecut mai mult ce 30 de zile ce fac ?
Cel mai recent răspuns: 33Alex28 , utilizator 13:32, 1 August 2023
Buna ziua, in ce sens o asteptati din 12 iunie? Sa stiti ca data pronuntarii nu coincide de regula cu data motivarii si implicit cu comunicarea hotararii. Asadar sunati la arhiva, intrebati daca hotararea a fost redactata si transmisa dvs. si doar daca raspunsurile sunt afirmative, aveti de ce sa va faceti probleme ca nu ati primit-o.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, in ce sens o asteptati din 12 iunie? Sa stiti ca data pronuntarii nu coincide de regula cu data motivarii si implicit cu comunicarea hotararii. Asadar sunati la arhiva, intrebati daca hotararea a fost redactata si transmisa dvs. si doar daca raspunsurile sunt afirmative, aveti de ce sa va faceti probleme ca nu ati primit-o.

Asta nu e treaba la avocat să o facă?pentru ca el mi-a spus ca așteptam hotărârea și după sa merg cu ea la el sa mi-o legalizeze e prima data când am probleme nu ma prea pricep la astea și am 21 de ani

33Alex28 a scris:

Madalina Pascu a scris:

Asta nu e treaba la avocat să o facă?pentru ca el mi-a spus ca așteptam hotărârea și după sa merg cu ea la el sa mi-o legalizeze e prima data când am probleme nu ma prea pricep la astea și am 21 de ani

O aștept ca sa îmi pot lua permisul cu ea el mi-a spus ca îmi va da control judiciar adica sa merg sa semnez la probațiune
Am scris mai sus răspunsul numai ma ajuta nimeni ?va rog mult
Daca aveti avocat, cu el trebuie sa discutati sau schimbati avocatul si va consultati cu cel nou. Trebuie vazut despre ce dosar e vorba, in ce stadiu este si in ce situatie va aflati.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura ... Andrei123564 Andrei123564 Buna ziua! Am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura pe 20-10-2020 și a ramas definitiva pe 4-11-2020. Am fost sa cer hotărârea definitivă pt ... (vezi toată discuția)
Una ziua! am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura ... Andrei123564 Andrei123564 una ziua! Am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura pe 20-10-2020 și a ramas definitiva pe 4-11-2020. Am fost sa cer hotărârea definitivă pt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu cateva zile am plecat de la un club cu ... Georgeplss Georgeplss Buna ziua! In urma cu cateva zile am plecat de la un club cu 2 prieteni si am facut accident. Nimeni nu si aminteste nimic si cand am dat declaratiile am spus ... (vezi toată discuția)