avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am și eu o întrebare aștept prin posta o hotărâre ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am și eu o întrebare aștept prin posta o hotărâre judecătorească ...

Am și eu o întrebare aștept prin posta o hotărâre judecătorească din 12 Iunie și numai îmi vine nmk și eu stau fără permis de un an jumate l-am avut suspendat pentru viteza după m-am urcat Iara mi-a făcut dosar și acum aștept hotărârea sa merg sa îmi i-au permisul cu ea dar a trecut mai mult ce 30 de zile ce fac ?
Cel mai recent răspuns: 33Alex28 , utilizator 13:32, 1 August 2023

Madalina Pascu a scris:

Daca aveti avocat, cu el trebuie sa discutati sau schimbati avocatul si va consultati cu cel nou. Trebuie vazut despre ce dosar e vorba, in ce stadiu este si in ce situatie va aflati.

Procesul sa terminat am fost cu el sa dat amânarea aplicării și mi-a spus ca îmi primesc permisul avocatul,doar control o sa primesc judiciar când îmi vine hotărârea pai îl sun îl sun și nu îmi Răspunde l-am și plătit

Madalina Pascu a scris:

Daca aveti avocat, cu el trebuie sa discutati sau schimbati avocatul si va consultati cu cel nou. Trebuie vazut despre ce dosar e vorba, in ce stadiu este si in ce situatie va aflati.

De asta am zis ca acum aștept hotărârea sa merg cu ea la avocat sa o legalizeze asa mi-a spus el și tot el mi-a zis ca pe 26 Iulie trebuie sa plece foaia către mine și ca durează o zii doua dar nu am primit nimic am sunat și la posta nu ai primit nmk i-ai bat joc de mine am stat un an jumate pentru un proces de 10 minute și mi-a zis ca îl primesc sa stau liniștit când îmi vine hotărârea merg cu ea la el și după la brigada rutieră
Ati primit raspuns in primul mesaj al doamnei avocat, fie face avocatul demersurile ( dar nu cred daca spuneti nu raspunde ) fie dvs., si anume sa sunati la arhiva judecatoriei si sa intrebati daca sentinta a fost redactata si trimisa catre dvs.
Daca da... o asteptati
Daca nu... cred ca se poate solicita urgentarea redactarii ( poate doamna avocat va explica mai bine) sau, iar, asteptati, a fost greva lor...
Ultima modificare: Marți, 1 August 2023
Ionut.ion, utilizator

Ionut.ion a scris:

Ati primit raspuns in primul mesaj al doamnei avocat, fie face avocatul demersurile ( dar nu cred daca spuneti nu raspunde ) fie dvs., si anume sa sunati la arhiva judecatoriei si sa intrebati daca sentinta a fost redactata si trimisa catre dvs.
Daca da... o asteptati
Daca nu... cred ca se poate solicita urgentarea redactarii ( poate doamna avocat va explica mai bine) sau, iar, asteptati, a fost greva lor...

In cele din urma merg joi dimineața la arhiva cu avocatul și in caz dacă e acolo cre dca o pot lua cu el și după mi-o legazeqza și meeg după permis merge și asa nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura ... Andrei123564 Andrei123564 Buna ziua! Am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura pe 20-10-2020 și a ramas definitiva pe 4-11-2020. Am fost sa cer hotărârea definitivă pt ... (vezi toată discuția)
Una ziua! am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura ... Andrei123564 Andrei123564 una ziua! Am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura pe 20-10-2020 și a ramas definitiva pe 4-11-2020. Am fost sa cer hotărârea definitivă pt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu cateva zile am plecat de la un club cu ... Georgeplss Georgeplss Buna ziua! In urma cu cateva zile am plecat de la un club cu 2 prieteni si am facut accident. Nimeni nu si aminteste nimic si cand am dat declaratiile am spus ... (vezi toată discuția)