avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am avut ultimul termen într-un dosar penal ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura ...

Buna ziua! Am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura pe 20-10-2020 și a ramas definitiva pe 4-11-2020. Am fost sa cer hotărârea definitivă pt a-mi putea elibera permisul de conducere de la poliția rutieră și mi-au zis că încă nu este redactată și să aștept că îmi vine acasă. Am fost la politie cu comunicarea minuta și nu poate să mă ajute cu nimic pt că nu e legalizata .cei de la arhiva mi-au zis sa fac cerere pt un certificat constatator de grefă privind restituirea permisului. Îmi poate elibera acest certificat că sa îmi scot permisul mai repede ? ma ajuta cu ceva ? Va rog ajutati-ma cu un răspuns. Va mulțumesc( am obținut amânarea pedepsei )
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 00:17, 25 Noiembrie 2020
Intreaba la politie daca accepta certificat de grefa, sunt multi care nu vor decat hotararea.
Mulțumesc dar momentan nu ma pot deplasa ...aștept sa mi răspundă un avocat concret...

mariustz a scris:

Intreaba la politie daca accepta certificat de grefa, sunt multi care nu vor decat hotararea.

La politie se poate si suna, nu trebuie sa mergi personal, asteapta sa raspunda avocatul concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Una ziua! am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura ... Andrei123564 Andrei123564 una ziua! Am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura pe 20-10-2020 și a ramas definitiva pe 4-11-2020. Am fost sa cer hotărârea definitivă pt ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator de grefă Marian Moscalu Marian Moscalu Buna ziua! Am avut ultimul termen într-un dosar penal pe 20-04-2018 și a ramas definitiva pe 8-05-2018. Am fost sa cer hotărârea definitivă pt a-mi putea ... (vezi toată discuția)
Perimare szasz bela szasz bela asi avea si eu cateva intrebari!:O am facut contestatie in potriva unei proces verbal de suspendare a permisului! in timp dosarul a perimat ! ce sanctiuni si ... (vezi toată discuția)