avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... perimare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

perimare

asi avea si eu cateva intrebari!:O am facut contestatie in potriva unei proces verbal de suspendare a permisului! in timp dosarul a perimat ! ce sanctiuni si pedepse se poate aplica si ce se poate face in cazul de fata? astept acasa sentinta judecatoreasca? imi trimite judecatoria sentinta judecatoreasca acasa? sau trebuie sa ma prezint de bunavoie la politie si sa-mi predau permisul la politie? imi poate suspenda permisul pe mai mult timp decat a fost suspendat in procesul verbal sau chiar anula? am fost depistat in trafic deci se considera infractiune? am avut permisul asupra mea!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
szasz bela, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:31, 14 Noiembrie 2009
Daca procesul dvs s-a perimat nu va ajuta cu nimic.
Ceea ce era inainte este si in prezent ca si cum procesul nu a existat.

avocat Claudiu Lascoschi
Sentinta judecatoreasca pt constatarea perimarii vi se va comunica acasa, urmand ca dvs. sa solicitati legalizarea ei.
In mod practic ei te pun sa faci un certificat de grefa dupa minuta din dosar si impreuna cu permisul sa va prezentati la politie.Eu cand am fost la ei , cu asa ceva, ei nu stiau de capul lor.Asa ca, ori faceti certificatul de grefa cu minuta ori asteptati comunicarea hotararii si mai castigati putin timp.Dvs. alegeti.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare in cazul unei suspendari sejc_2010 sejc_2010 m-am judecat cu un individ pt. un teren si am castigat la instanta de fond.a facut recurs.pe timpul recursului a decedat.la urmatorul termen a venit unul din ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat - dosar penal nicusorconstantin nicusorconstantin am si eu o intrebare. acum 2 ani am trecut pe galben am fost oprit de politie si mi s-a luat permisul de conducere spunand ca am trecut pe rosu. am facut ... (vezi toată discuția)