avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... perimare in cazul unei suspendari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

perimare in cazul unei suspendari

m-am judecat cu un individ pt. un teren si am castigat la instanta de fond.a facut recurs.pe timpul recursului a decedat.la urmatorul termen a venit unul din copii lui si a anuntat decesul acestuia prezentand certificatul de deces urmand ca la termenul urmator sa aduca anexa cu mostenitorii lucru ce nu l-a mai facut.drept urmare instanta a hotarat suspendarea la termenul din 1martie 2010.in acest caz ce este mai convenabil pentru mine?.cineva mi-a spus sa astept perimarea dar nu prea am inteles ce inseamna aceasta si ce trebuie sa fac in continuare.instanta de fond stabilise ca individul sa-mi plateasca cheltieli de judecata dar nu era o suma mare intrucat o impartea cu alti protagonisti din care si niste institutii ale statului.rog explicatii pentru un necunoscator ale mecanismelor justitiei.
ASTEPTATI PERIMAREA.
faceti contestatie in anulare.
Pentru ce sa faca contestatie in anulare?
sa inteleg ca dupa un anume termen merg la instanta de fond (registratura) si investeste sentinta civila proprie ca fiind definitiva si irevocabila?
Nu ne-ati spus in ce faza procesuala va aflati.
Va aflati in apel?

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Termen ada48 ada48 Buna ziua. Care este termenul in care un dosar suspendat potrivit art.244, alin.1, pct.1, poate fi repus pe rol, dupa ramanerea definitiva si irevocabila a ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda contraventionala slv_i slv_i Buna ziua!ma aflu intr-o situatie mai complicata, sper sa ma poata ajuta cineva...am facut plangere impotriva procesului/verbal de contraventie in termenul ... (vezi toată discuția)
Perimare dosar doar cu privire la recurs sau si la fond. dandanaua dandanaua Printr-o incheiere data la fond in octombrie 2007, judecata cauzei civile respective este suspendata ca urmare a trimiterii la parchet a unui inscris sub ... (vezi toată discuția)