avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate andrreeaaa

Activitate andrreeaaa

Răspuns la discuția Incetare contract abonament TV
Adica cerere pentru incetarea contractului nu se poate face decat la expirarea acestuia? Chiar daca a trecut perioada initiala a contractului?
Buna!
In luna iunie am fost sa platesc abonamentul TV si am mentionat ca doresc inchiderea acestuia. Doamna mi-a spus ca abia in luna iulie expira abonamentul, sa revin cu echipamentul in iulie si voi face atunci cererea. Cand am revenit in luna iulie mi-a spus ca abonamentul a expirat de fapt in luna iunie si ca s-a prelungit automat si nu mai pot renunta la serviciu timp de un an.
Am incercat de 3 ori sa discut cu ei pentru a afla cum pot inchide abonamentul, dar mi s-a spus de fiecare data ca nu pot face asta pana nu expira din nou. Cum pot proceda? Este legal sa mi se refuze renuntarea la un serviciu de care nu sunt multumita? In contract scrie ca poate inceta contractul " in cazul contractului, mentinut dupa expirarea perioadei minime contractuale, numai dupa achitarea de catre Beneficiar a tuturor obligatiilor asumate prin contract, incluzand dar fara a se limita la plata serviciilor de care beneficiaza;". Ma puteti ajuta cu cateva informatii? Multumesc!