Buna, sunt separată de soțul meu pentru ca numai suportam abuzul psihologic , încă suntem căsătoriți legal, și avem o fetița 1 an6 l , am încercat mereu tot posibilul sa reușim
Sa conviețuim împreuna, dar in timp
M am pierdut pe mine, eram f depresiva , numai aveam chef de viața, doar fetița mea m a ținut cu zâmbetul pe buze, chiar
Și acum când am plecat am încercat sa fac tot pentru binele fetiței mele, m am mutat intr-o Zona aproape de el cu gândul ca o putem creste frumos împreuna chiar și separați , dar el
Continua cu abuzul psihic și eu numai pot , spre ex ultima oară a venit la noi eu eram epuizata după 1 săptămâna închisă in casa cu fetița pentru ca am avut amândouă gripa,iar el a început sa ma jignească și sa spună ca e vina mea ca am dus o atât de mica la creșă (lucru făcut pentru ca eu sa pot lucra sa ne întreținem , sa plătesc chiria etc) moment in care i am spus sa iasă pentru ca sunt destul
De dărâmată psihic , nu a vrut sa plece si a început
Sa ma jignească in toate felurile
, am chemat poliția pentru a doua oară din momentul despărțiți si evident ca nu s a întâmplat nimic , mi au spus sa nu îl
Mai las
In casa . A dispărut 2 zile după care a venit sa îmi spună ca vrea sa rămână fetița la
El
In noapte asta , nu îmi doream asta dar știu ca momentan are același drepturi
Ca si mine , si mai știam
Ca dacă nu o las va face alte lucuri cum ar fi sa o ia de la creșă fără sa ma anunțe si sa creez un scandal, imediat după
Ce am pregătit bagajul pentru creșă a doua zi si i am dat fetița , mi a spus ca nu o duce la creșă si pleacă cu ea 3 zile
Din oraș la mama
Lui, am simțit ca îmi fuge pământul de sub picioare , fetița mea plânge f tare de fiecare data când mergem acolo , si la el maxim sta o noapte fără mine după care începe
Sa plângă si sa facă crize peste noapte , m am saturat si cedez psihic , povestea are mult mai multe
Dedesubturi , la
Divorț îmi doresc sa cer un examen psihologic pentru
Ca sunt sigura ca suferă de ceva tulburări de personalitate .. nu a Fost neaparat agresiv fizic dar îmi este teama de el si îl văd in stare de lucruri f grave in momente disperate . Nu vreau sa îl indepartez de fetița noastră , este ultimul lucru dorit , îmi doresc doar ca ea sa fie in siguranța când este la el si sa înceteze abuzul psihologic , si sa nu ajungă sa o afecteze si pe
Ea , am nevoie de un avocat bun pe cazuri de genul acesta si de sfaturi .. va mulțumesc mult