avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate alka

Activitate alka

Stimata doamna,
Linistiti-va mai intai.
Luati legatura cu parintii celuilalt baiat, discutati cu dirigintele clasei si cu directorul scolii.
Cu siguranta, dupa cum va caracterizati nepotul, lipsa antecedentelor va cantari in luarea unei decizii in cadrul scolii.
Se va lua masura scaderii notei la purtare si i se va da o sanctiune, repet, in functie de circumstante si antecedente.
Copii trebuie sa invete ca exista reguli si regulamente, dar mai ales ca nu trebuie sa isi faca dreptate singuri (chiar e vorba de cavalerism).
Referitor la incident, nu vad ce vina ar putea sa aiba profesorii, decat daca, de-a lungul timpului, au tolerat actiunile neconforme cu regulamentul scolar si bunul simt (dar asta e o alta discutie).
In mod cert doresc avocat, tocmai ptr este o problema sensibila. Numai ca am ezitat cand am auzit suma ceruta ca onorariu (1840 ron !) in situatia in care ambii soti suntem deja de acord cu toate problemele conexe divortului: incredintarea copilului, partaj, nume.
Nu e vb de divort prin acord, deoarece exista un copil la mijloc. Insa nu exista partaj. Orice raspuns orientativ este bine venit.
poate sa imi spuna cineva cam care sunt cheltuielile totale in cazul unui divort din culpa comuna? stiu ca imi veti spune ca difera de la avocat la avocat. dar, totusi ... ?