avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate Padre19

Activitate Padre19

Senzorul și toată instalația au o lună de când au fost puse în funcțiune. Acum îi aștept pe ce de la Engie sa fac revizia deoarece Distrigazul a pus sigiliu și a sistat alimentarea la mine in apartament. Au fost martori când el a recunoscut că a încercat demontarea instalației vechi.
Nu știu de ce. Era instalat de o lună. Mă gândesc că geamul era deschis iar scurgerea a fost chiar langa geam la racordul de la aragaz secționat.

ynocentta a scris:

Detectorul de gaz nu a funcționat

Daca detectorul era instalat in proprietatea dv de ce nu a sesizat scurgerea de gaze???
Daca amiabil nu puteti solutiona,varianta care sa oblige viovatul la plata eventuale prejudicii este numai instanta de judecata

Bună ziua!
Vecinul de dedesubt ( stau la bloc) s-a apucat in miez de noapte sa desființeze vechea țeavă de gaze a blocului ( încă funcțională deoarece mai sunt 2 apartamente conectate), dintre mine și el. Răsucind de țeavă ca sa o poată trage in jos, a reușit să agațe racordul de la aragazul meu și să îl rupă ( plus robinetul de la țeava instalației noi de gaze) și chiar sa deterioreze aragazul. Detectorul de gaz nu a funcționat astfel că dimineața m-am trezit cu un miros puternic de gaz in casa. Am sunat la ușă dar nu a răspuns astfel că am sunat la Distrigaz. Aceștia au venit, au sigilat contoarul de pe scara de la vechea coloană + contoarul meu.
Buni de plată: Asociația pt coloana veche + eu pt coloana nouă de la mine din apartament.
Deși inițial vecinul a fost de acord să îmi plătească paguba ( racord, robinet + revizia la gaze) acum refuză pe motiv că l-am făcut de râs în bloc...
In plus a făcut și scandal, că ne pune el cu botul pe labe, că dacă vrea arunca tot blocul in aer și că nu s-a întâmplat mare lucru. Nu trebuia să sun la Distrigaz că venea el cu un " băiat" și repară.
Ce pot face?
Mă gândesc să îl reclam la poliție. Numai norocul a făcut să nu sar in aer.....