avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate DaniGherghel

Activitate DaniGherghel

Va multumesc frumos,am sesizat bancii aceastra problema,si acum o sa vad ce o sa se intample in continuare,e o posibilitate sa poata recupera banii ei ,dar asta nu stiu inca 100%,o sa vad pe parcurs,multumesc ca mi-ati raspuns
Am avut un abonament facut la Daniel Taman in mediul online, era vorba de un program de fitness+exercitii pe timp de 4 luni,a spus ca nu e nici-o problema ca pot plati in 2 rate,si era vorba de suma de 700 euro,i-am platit la inceput 100 euro pentru pastrarea locului,si dupa i-am platit 300 de euro pentru prima rata.Totul a fost bine si frumos doar ca mi-au intervenit niste probleme in viata mea ..Si meniurile lui si exercitiile nu erau intocmai cum ma asteptam.Astfel am ajuns sa ii spun de problemele mele,mentionandu-i ca vreau sa ma opresc ,si il intrebasem frumos si de o rambursare,la care el mi-a raspuns ca nu e in politica lui si ca nu are ce face.Si ii spusesm ca vreau sa ma opresc din acest abonament pentru ca am niste probleme ..Si el a inceput sa nu mai raspunda,sa mearga in vacante ,sa posteze zilnic pe toate retele de socializare,am insistat,i-am scris de nenumarate ori ce probleme am si ca as vrea sa ma opresc si daca se poate o rambursare dar nu totala,100 euro sa si tina el pentru deranj(mentionez ca din 2 luni platite am facut doar 1 saptamana,nici aia n-a fost completa)si 300 sa ii returneze.De atunci nu mi-a mai raspuns la mesaje,au trecut 3 saptamani deja si tot nici-un raspuns,si chiar acum mi s-au tras inca 400 euro din cont automat,nu stiu cum,am verificat de nenumarate ori daca am abonamente active si nu am gasit nimic despre chestia asta,eu trebuia sa platesc doar 700 si el mi-a tras 800,ceea ce nici nu mi se pare corect,nici nu mai voiam sa platesc restul de 300 .Voiam sa va intreb,daca ma poate ajuta cineva,daca stie ce as putea face.