avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Activitate Under

Activitate Under

Probabil am formulat eu gresit, problema este pe toata coloana respectiva de la parter la ultimul etaj. Am sesizat administrația inclusiv în ședință de bloc dar nu au întreprins nimic pentru verificarea/repararea coloanei respective. Am instalatia sanitara noua complet, atât tevile cât și caloriferele care au și sistem de aerisire. Nu caut cum sa repar eu ceva, caut cum sa fac asociatia sa verifice si sa repare coloanele respective. Mulțumesc mult pentru răspunsul anterior.

DuiliuT a scris:

Asociatia nu are ce face in apartamentul dumneavoastra.
Caloriferele sunt golite de aer? La cele care au multi ani se intampla asta. Mai ales daca instalatia e golita vara.
Sau poate ca sunt pline de rugina si se formeaza un dop. In acest caz trebuiesc spalate (pe interior).
Chemati un instalator sanitar, de preferat din cei ce lucreaza la centralele termice. Va va rezolva problema.
Cat va costa, nu ma intrebati ca nu pot sti.
Faceti asta inainte de a se incarca coloanele cu apa. Pentru golirea coloanei (daca nu e golita vara) trebuie sa anuntati Asociatia.


Bună ziua! De 3 ani am probleme în doua dormitoare cu instalația de incalzire, caloriferele sunt reci. În toată aceasta perioada am plătit căldură pentru tot apartamentul deși am sesizat asociației problema nu s a intervenit motivând ca sunt coloanele incarcate cu apa etc. Se apropie sezonul rece și as vrea sa știu ce sa fac ca să evit încă o iarna în frig și cu întreținerea plătită integral.