avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate Acatia85

Activitate Acatia85

Buna ziua!Am fost intr-un magazin care ma duc tot timpul iar seful raionului ma oprit si mia spus ca acum 2 saptamani am sustras ceva di magazin.Mia aratat pe camera niste cuti goale si pe mine ca as fi loat acele lucruri si ca am iesit cu ele din magazin. Eu pe moment mam zapacit nu stiam ce am facut dar cu acele lucruri sigur nu am iesit asupra mea.Gresala mea este ca am intrat in panica si am achitat acele produse ca sa nu iasa scandal.Dar acum stau si ma gandesc ca nu am procedat cum trebuie acum daca se mai repeta cu trebuie sa procedez.Specific nu ma oprit nimeni nici la casa nici la iesirea din magazin.Intre timp in astea doua saptamanii eu am mai intrat la ei in magazin si nu mia spus nimic.
Va multumesc pentru raspus ca mama aspus ca a fost la avocat si ca fratele meu ca suntem frati de mama are acelasi drepturi la partea lu tata ca aduce martori si demonstreaza ca e crescut de el.Eu nu neg treaba asta tata nea crescut pe amndoi la fel dar mama intodeauna a facut diferenta iar acum nu mi se pare corect desi nu stam nici unul cu ea ,ea sa fac din nou diferenta.
Bună seara. Tatăl meu a decedat acum 6 săptămâni iar mama mea vrea să mergem la notar ca săi trec ei dreptul meu. Eu personal am refuzat am spus ca merg la notar să facă succesiunea și cei ia-l meu e al meu cei al ei e al ei. Nu vrea a spus că mă da în judecată. Eu am un frate care nu este băiatul lu tatăl meu nui poartă numele dar e crescut de tata și ea vrea să i dea tot lui. Ce am de făcut în acest caz. El are vrun drept la partea lu tatăl meu.