Am si eu o intrebare va rog vis-a-vis de paragraful de mai jos ce se regaseste intr-un acord de incetare a contractului individual de munca:
din cate inteleg eu, ii imputernicesc sa semneze orice fel de act in numele meu, chiar si un act aditional ulterior care ar putea sa desfiinteze anumite prevederi precum salariile compensatorii pe care angajeaza sa mi le ofere...
"Părțile autorizează Societatea să ia toate măsurile necesare pentru îndeplinirea prevederilor prezentului Acord (inclusiv semnarea oricărui document necesar, depunerea tuturor documentelor la Inspectoratul Teritorial de Muncă etc.). Societatea va avea puteri depline de reprezentare a Părților în fața oricărei persoane fizice sau juridice, organism privat sau public (precum inspectoratele teritoriale de munca/autoritățile de muncă etc.) sau oricărei alte entități juridice, fiind autorizată să semneze în numele Părților, să predea sau să primească orice documente, acte sau instrumente legale, semnătura sa fiind opozabilă și angajanta pentru Părți."
este normal sa existe un astfel de paragraf intr-un contract MSA?
este ceva ce ar trebui sa ma ingrijoreze daca il semnez?
Ce se intampla daca organizatorul unui concurs online (tombola) nu-si respecta propriul regulament si nu anunta marele castigator dupa depasirea termenului maxim de anuntare a acestuia stabilit prin regulamentul concursului?
Exista vreo institutie autorizata unde pot fi raportati?
Este specificata in vreun cadru legat acest aspect si daca da, care este consecinta nerespectarii regulamentului?
Conform CONVENŢIE din 19 mai 1956
referitoare la contractul de transport internaţional de mărfuri pe şosele (CMR*), cuantumul despăgubirii nu poate depăşi 25 franci per kilogram de greutate bruta lipsa. Prin franc se înţelege francul-aur, cu greutatea de 10/31 grame şi conţinut de fîneţe de 0,900. Intrebarea este: Care este valoarea unui franc-aur? unde o pot gasi sau calcula? Multumesc!
Interfon pe scara exista, problema este ca vecinii fumeaza nu vizitatorii.
Deasemenea nu cred ca ar avea vreun efect asupra unora dintre ei faptul ca se va stipula in regulamentul de ordine interioara ca este fumatul interzis pe scara.
Ce se poate face daca ei nu vor respecta regulamentul de ordine interioara?
Imi poate spune si mie cineva ce posibilitati legale am de a combate o practica foarte deranjanta si des intalnita pe scara blocului in care locuiesc, si anume aceea de a se fuma?
Zi de zi cand ies din apartament sau cand intru in scara este un fum groaznic de tigare. Pot face reclamatie la politie, daca reusesc sa fac poze acestor persoane cu tigarea in mana sau ce alte variante ar fi?
Pot emite factura fiscala (nu proforma) in data de 12 a lunii in curs pentru un serviciu ce se desfasoara pe o perioada de 1an dar care incepe in data de 23 ale aceleiasi luni?