avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am si eu o intrebare va rog vis-a-vis de paragraful de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am si eu o intrebare va rog vis-a-vis de paragraful de mai jos ...

Am si eu o intrebare va rog vis-a-vis de paragraful de mai jos ce se regaseste intr-un acord de incetare a contractului individual de munca:

din cate inteleg eu, ii imputernicesc sa semneze orice fel de act in numele meu, chiar si un act aditional ulterior care ar putea sa desfiinteze anumite prevederi precum salariile compensatorii pe care angajeaza sa mi le ofere...

"Părțile autorizează Societatea să ia toate măsurile necesare pentru îndeplinirea prevederilor prezentului Acord (inclusiv semnarea oricărui document necesar, depunerea tuturor documentelor la Inspectoratul Teritorial de Muncă etc.). Societatea va avea puteri depline de reprezentare a Părților în fața oricărei persoane fizice sau juridice, organism privat sau public (precum inspectoratele teritoriale de munca/autoritățile de muncă etc.) sau oricărei alte entități juridice, fiind autorizată să semneze în numele Părților, să predea sau să primească orice documente, acte sau instrumente legale, semnătura sa fiind opozabilă și angajanta pentru Părți."

este normal sa existe un astfel de paragraf intr-un contract MSA?
este ceva ce ar trebui sa ma ingrijoreze daca il semnez?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: hillfingerr , utilizator 13:59, 26 Martie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util

hillfingerr a scris:

"Părțile autorizează Societatea să ia toate măsurile necesare pentru îndeplinirea prevederilor prezentului Acord

Mandatul pe care il dati d-voastra e strict legat de acord si de indeplinirea acestuia. Un act aditional prin care ar fi incalcat acordul semnat in locul d-voastra e nul.
Multumesc pentru raspunsul prompt :)

~ final discuție ~