avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1641 soluții astăzi
Forum Activitate Melita Manda

Activitate Melita Manda

Noi am solicitat doar adeverință de venit brut. În perioada respectivă, dp.d.v.legal, soțul meu era în delegație. Probabil ar trebui să existe niște acte care să ateste asta. Mă întreb dacă pentru o astfel de detașare în deșert, pe șantier al unei fabrici de ciment, nu ar fi normal să fie acordate puncte asemănătoare celor pentru grupe, condițiile fiind mult mai dure. Abia apoi am încerca să găsim dovezi, Vă întreb dacă există o astfel de prevedere.

Cornel Vasile a scris:

Inseamna ca nu exista acte de detasare ..

Bună ziua. Am primit adeverința de la arhiva menționată, dar nu apare nici o specificație referitoare la acea perioadă, doar salariul normal care se derula în țară.

Cornel Vasile a scris:

Trebuie sa gasiti arhiva IIRUC si sa obtineti adeverinta pentru acea perioada.

Arhiva IIRUC Bucuresti se afla la firma de arhivare
A&M ARHIVE CENTER SRL, tel. 0244435802, email iurisconsulting@yahoo.com, din Ploiesti, str. Pompelor, nr. 3.

Bună ziua! În 1997-1998, soțul meu a lucrat în Irak la o fabrică de ciment Sinjar. Era angajat la IIRUC București și a plecat prin Uzin Import Export care avea un protocol de colaborare cu IIRUC. . În cartea de muncă nu apare nicio notificare, Salariul a decurs normal în țară, îl ridicam eu în calitate de soție. Acolo primea diurnă și la sfârșit a primit 1000 de dolari într-un cont BCR. , Mă întreb dacă perioada lucrată în Irak pe șantier nu poate fi asimilată condițiilor deosebite de muncă și dacă da, cum pot fi găsite actele doveditoare.
Bună ziua! Am urmărit puțin întrebările, eu și soțul meu am lucrat la IIRUC, mă întreb dacă se pot obține adeverințe pentru venituri suplimentare și dacă ați reușit ceva. Mulțumesc pentru răspuns!
Bună ziua! Am urmărit puțin întrebările, eu și soțul meu am lucrat la IIRUC, mă întreb dacă se pot obține adeverințe pentru venituri suplimentare și dacă ați reușit ceva. Mulțumesc pentru răspuns!
Bună ziua!
Dacă o scară de bloc are două coloane de canalizare corespunzătoare apartamentelor situate la est, respectiv vest, fiecare coloană fiind folosită exclusiv de locatarii apartamentelor suprapuse, nu și de cei care se află în partea opusă a scării, există proprietate comună (obligația de participare la înlocuirea coloanei la care nu e racordat apartamentul? Cele două coloane se varsă la subsol în una singură.